na-gogu-ted-koupite-za-levno-deus-ex-goty-edition-nebo-prvniho-hitmana
Novinka Na GOGu teď koupíte za levno Deus Ex: Goty Edition nebo prvního Hitmana

Na GOGu teď koupíte za levno Deus Ex: Goty Edition nebo prvního Hitmana

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 3. 2016 09:30 1

V digitálním obchodu Good Old Games (GOG) jsou v plném proudu štědré slevy, díky kterým můžete ušetřit stovky korun. Akce končí zítra v ranních hodinách, takže pokud patříte k příznivcům her studia Square Enix, na nic nečekejte.

Reklama

Každá hra (nebo případně balíček) je zlevněna o 60 procent. Pokud byste se rozhodli nakoupit vše, co je aktuálně v nabídce, sleva se vyšplhá dokonce až na 80 procent.

Pořídit můžete například tituly Deus Ex: Goty Edition či druhý díl s podtitulem Invisible War, každý jen za 3,59 eur. Za zmínku také jistě stojí, že je k mání i původní trilogie série Tomb Raider (1,2 a 3) a novější Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles a Tomb Raider: The Angel of Darkness. Cena každé hry je opět stanovena na 3,59 eur.

Ve výprodeji je také série Thief: Gold, Thief 2: The Metal Age a Thief 3: Deadly Shadows, opomenout nesmíme ani první díl Hitmana nebo jeho dvě pokračování s podtituly Silent Assassin a Contracts. Citelné slevy se dotkly také her Conflict: Desert Storm, Urban Chaos, Project Eden a Revenant.

Zkrátka je z čeho vybírat a nás nezbývá, než vás na GOG odkázat. Celý seznam her, které jsou k dostání se slevou, najdete tady.

Na GOGu teď koupíte za levno Deus Ex: Goty Edition nebo prvního Hitmana
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama