na-konci-cervence-se-zacne-prodavat-geforce-strix-gtx-980-ti-jaka-bude-cena
Novinka Na konci července se začne prodávat GeForce Strix GTX 980 Ti. Jaká bude cena?

Na konci července se začne prodávat GeForce Strix GTX 980 Ti. Jaká bude cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 7. 2015 12:30

Tchajwanská firma Asus představila novou grafickou kartu, která láká na vysoký výkon a pořádné chlazení DirectCU III s trojicí ventilátorů a lopatkami ve tvaru křídla.

Reklama

Nová karta ze série Strix se má začít prodávat koncem července za doporučenou cenu 22 490 korun s daní. Za tyto peníze svému majiteli nabídne nejen odolné komponenty Super Alloy Power II a mamutí chladič, který oproti referenčnímu řešení údajně umožňuje dosáhnout až o 30 % nižších provozních teplot, ale také dostatek výkonu.

GPU v základním herním režimu běží na 1 291 MHz a v režimu OC dokonce na 1 317 MHz. Snadné přetaktování uživatelům zajistí na instalačním CD přibalený nástroj GPU Tweak II.

Mezi další přednosti Strix GTX 980 Ti patří 12+2fázová napájecí kaskáda, speciální výztuha, která zajišťuje ochranu GPU a to, že lze kartu provozovat i v režimu nulové hlučnosti (0 dB) – když teplota grafického jádra klesne pod určenou teplotu, chladič vypne ventilátory.

Při nákupu nové grafiky získáte rovněž bezplatnou prémiovou licenci na 1 rok (v ceně 99 dolarů) na funkci XSplit Gamecaster, která vám umožní jednoduše streamovat nebo nahrávat hry pomocí překryvného panelu na herní obrazovce.

Na konci července se začne prodávat GeForce Strix GTX 980 Ti. Jaká bude cena?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama