na-nove-podlozce-pod-mys-spolecnosti-rude-gameware-je-mozne-grilovat
Novinka Na nové podložce pod myš společností Rude Gameware je možné grilovat

Na nové podložce pod myš společností Rude Gameware je možné grilovat

I.Putivlskyy

I.Putivlskyy

6. 7. 2010 18:00 12

Už jste asi slyšeli o mnohých, kvalitních, herních podložkách. Nabízí odolný povrch a výborné vlastnosti. Zkuste se na to kouknout z jiné stránky. Umožní vám dnešní podložky nerušené grilování? Odpovím za vás, ne. Ale až na Teflon & Steel Mouse Surface.

Reklama

Hlavním hrdinou v dnešní novince je bezesporu velice zajímavá herní podložka pod myš, společnosti Rude Gameware. Teflon & Steel Mouse Surface neoslní zákazníky speciální výrobní technologii, nebo například zabudovanou kalkulačkou spolu s USB-hubem, ale může vám velmi dobře posloužit třeba jako gril. Ano, slyšíte dobře, jako gril!  Podložka je vyrobená z ocelové slitiny a teflonu. A to znamená, že se hodí nejen na hraní všelijakých počítačových pecek, ale i pro nečekaná využití, kupříkladu ke grilovací party. Teplo odolný povrch dovolí připravovat na Teflon & Steel Mouse Surface nejrůznější jídla: smažená vajíčka, kotlety, řízky, barbecue atp. Půjdeme li do detailů, tak se ukáže, že povrch podložky má ocelovou konstrukci, na kterou je zespoda nanesená gumová vrstva pro lepší přilnavost. Hořejšek tvoří výše zmiňovaný teflon.

Na nové podložce pod myš společností Rude Gameware je možné grilovat
i Zdroj: PCTuning.cz

Jistě se mnou budete souhlasit, že Teflon & Steel Mouse Surface je opravdově výhodná koupě, oproti jiným profesionálním, herním podložkám, které se snaží přilákat zákazníky marnými sliby typu: nabídneme vám „nepřekonatelně přesné pohyby, zrychlení, ovládání“. Za cenu $30, dostanete šikovného pomocníka, kterého využijete asi nejen ke hraní. Je to velmi originální doplněk. Za tvůrčí kreativitu vývojářů minimálně za sebe bych dal nejvyšší ocenění. A co vy?

Zdroj: engadget.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama