Na novou verzi hry Bulánci už se vybralo skoro 5 milionů
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Na novou verzi hry Bulánci už se vybralo skoro 5 milionů

Na novou verzi hry Bulánci už se vybralo skoro 5 milionů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 5. 2021 18:00

Tvůrci ze studia SleepTeam spustili před týdnem na Startovači crowdfundingovou kampaň, aby vybrali dost peněz pro vývoj nové verze hry Bulánci. Zájem hráčů ale všechny překvapil. Tvůrci požadovali původně 500 tisíc korun, hra však v krátké době posbírala miliony.

Reklama

Aktuálně do konce kampaně zbývá ještě 21 dní a hra už vybrala téměř 5 milionů korun. „Bulánci přežili dvacet let v naší paměti i našich počítačích především díky jedinečné komunitě. Bez komunity by jednoduše už neexistovali – a právě proto jsme tu. Jsme tvůrci původních Bulánků a hodně nám záleží na tom, aby byli noví Bulánci naprosto skvělou hrou. Na vývoji už pracujeme, vydání plánujeme během příštího roku a vy nám v tom můžete pomoc. Vývoj vyžaduje spoustu času a prostředků, takže noví Bulánci už nemůžou být free, ale pokud nás podpoříte, dostanete je jako součást téměř každé odměny. A že je z čeho vybírat,“ píší vývojáři na Startovači.

 Na novou verzi hry Bulánci už se vybralo skoro 5 milionů
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud na Bulánky přispějete 400 korun, dostanete klíč ke hře pro PC a těšit se můžete i na zvěčenění na zdi díků na webu hry. Za 600 korun obdržíte navíc ještě early acces přístup nebo tričko. Ti skalní, či spíše nejskalnější příznivci pak mohou příspět 50 tisíc nebo 150 tisíc korun a stát se tak bulánčím mesenášem nebo dokonce zachráncem bulánčího národa. Přispět na Bulánky 2.0 na Startovači můžete přispět v odkazu zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama