na-vodafone-you-festu-probehne-krest-fifa-18
Novinka Na Vodafone You FESTu proběhne křest FIFA 18

Na Vodafone You FESTu proběhne křest FIFA 18

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2017 17:00

U počítačových her to není úplně ve zvyku, ale taková hra, jako nejnovější díl simulátoru od EA FIFA 18 beze sporu je, si vlastní křest bezesporu zaslouží. Celá událost proběhne v sobotu 30. září v rámci programu gaming haly festivalu Vodafone YOU FEST a do Průmyslového paláce v Praze dorazí i řada známých hostů, která dodá celé akci dostatečný šmrnc.

Reklama

A na koho se příští sobotu tedy můžete těšit? Mimo Youtuberů, kterých bude na celé akci desítky a jejich pozornosti neutečou ani hlavní body programu na stage gaming haly, dorazí také Julius Lavický ze Slavoje Vyšehrad! Na pódiu proběhnou showmatche, kde Lavi vyzve další hosty, jako je Mikuláš Tuček nebo hráči AC Sparta Praha. Český klub se totiž jako jediný tuzemský zástupce vrací po dlouhých letech přímo do hry!

Po samotných zápasech si nejnovější FIFU budete mít šanci vyzkoušet i vy, a to na PlayStation 4 stánku. V průběhu dne se zde bude pohybovat i Lavický, se kterým se budete moci vyfotit, jinak bude celá sobota ve znamení turnajů o věcné ceny.

Nové pokračování populárního fotbalového simulátory vychází oficiálně 29. září pro PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Na Vodafone You FESTu proběhne křest FIFA 18
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama