nastupce-veleuspesneho-smartphonu-htc-hd2-se-objevi-koncem-roku-2010
Novinka Nástupce veleúspěšného smartphonu HTC HD2 se objeví koncem roku 2010

Nástupce veleúspěšného smartphonu HTC HD2 se objeví koncem roku 2010

I.Putivlskyy

I.Putivlskyy

7. 7. 2010 17:15 11

HTC HD2 je opravdu jeden z nejúspěšnějších a nejlépe vybavených komunikátoru na trhu. Je tu s námi už nějakou tu dobu a tak výrobce představuje nástupce tohoto úspěšného smartphonu skrývající se pod názvem HTC HD3. Vypadá to že se máme opravdu na co těšit.

Reklama

Na internetu se začali objevovat první informace o novém nástupci vlajkové lodi společnosti HTC, Windows Mobile komunikátoru HTC HD2. Novinka se jmenuje překvapivě HTC HD3 a potěší majitelé 4,5 palcovým, dotykovým AMOLED displejem, 8Mpix kamerou s dvojitým diodovým bleskem, 1,5 GHz procesorem Qualcomm Snapdragon. Krom toho všeho výše zmiňovaného, HD3 bude moci přehrávat Full HD videa. Samozřejmě že nová vlajková loď  od HTC nebude oželena o možnost nahrávání HD videa. Rozměry chystaného drobečka jsou 115 × 65 × 10 mm (výška, šířka, tloušťka). Celkově, nástupce HTC HD2 je menší i přesto, že novinka nabídne o 0,2 palců větší displej.

Nástupce veleúspěšného smartphonu HTC HD2 se objeví koncem roku 2010
i Zdroj: PCTuning.cz

HTC HD3 bude nejspíš jedním z prvních komunikátoru, který poběží na bázi operačního systému Windows Phone 7. Ve výbavě nechybí podpora 3G, 4G, Wi-Fi a Bluetooth. K ostatním multimediálním zařízením ho bude možné připojit přes HDMI. Přístroj má dále 1 GB RAM, plus podporu paměťových karet standardu microSDHC, s maximální kapacitou 32 GB. Kapacita baterie je hezkých 1800 mAh. V prodeji novinku lze očekávat koncem roku 2010.

Zdroj: cnews.ru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama