Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít! | Kapitola 6

Václav Vlček

Václav Vlček

21. 6. 2018 03:00 2

Seznam kapitol

1. Wreckfest 2. Jurassic World Evolution, Unravel Two 3. Vampyr, Forgotton Anne 4. State of Decay 2, Pillars of Eternity II
5. Frostpunk, BattleTech 6. Conan Exiles, Moonlighter 7. City of Brass, Downward Spiral: Horus Station 8. A Total War Saga, Smoke and Sacrifice a další...

Před pár týdny to už vypadalo, že to nejlepší, co mělo v prvním pololetí vyjít, máme za sebou a na další herní pecky si počkáme na podzim. O to překvapivější je, že se vyrojila řada her, jež před vydáním jen málokdo zaregistroval, ale teď mají úspěch a derou se na přední příčky žebříčků prodejnosti. Které z herních novinek stojí za to?

Reklama

Conan Exiles

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz

V survival hře Conan Exiles jste se svým hrdinou vyhoštěni ze společnosti za blíže nespecifikovaných událostí, načež se probouzíte na poušti se ztrátou paměti a s chutí přežít. A tak se začnete pídit po náležitostech daného prostředí, jakož i po vodítkách, které by vám mohly alespoň trochu naznačit, co se tady vlastně děje. A přitom budete mít plné ruce práce ukojit své základní potřeby a ještě si poradit s nepřáteli, kterých je ve hře poměrně hodně.

Na Conan Exiles mě zaujalo hned několik věcí najednou. Především se jedná o pokročilé možnosti stavění vlastního obydlí, které díky rozmanité nabídce stavebních dílů může vypadat třeba jako honosný zámek.

Obydlí je přitom důležité i z toho důvodu, že na vás pravidelně útočí nepřátelé z řad počítačem ovládaných kmenů, nebo živých hráčů. Conan Exiles nabízí možnost singleplayeru i online multiplayeru, přičemž jeho hlavní sílu vidím právě ve hře více hráčů. Více vám o Conan Exiles prozradí video:

Moonlighter

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz

V Moonlighter se stáváte obchodníkem, který dobrodruhům prodává zbroje, zbraně a další mocné předměty, aby měli dostatečné vybavení do svých dungeonů. Pro tyto předměty přitom sami chodíte do celkem čtyř náhodně losovaných dungeonů, kde se ze strategické hry stává docela solidně odsýpající akční roguelike hra.

Recenzenti v hojném počtu na Moonlighter vyzdvihují především atmosféru i poměrně originální spojení dvou zdánlivě neslučitelných žánrů. Přiznám se, že jsem Moonlighter ještě nezkoušela, ale až bude víc času, ráda to změním.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama