Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít! | Kapitola 7

Václav Vlček

Václav Vlček

21. 6. 2018 03:00 2

Seznam kapitol

1. Wreckfest 2. Jurassic World Evolution, Unravel Two 3. Vampyr, Forgotton Anne 4. State of Decay 2, Pillars of Eternity II
5. Frostpunk, BattleTech 6. Conan Exiles, Moonlighter 7. City of Brass, Downward Spiral: Horus Station 8. A Total War Saga, Smoke and Sacrifice a další...

Před pár týdny to už vypadalo, že to nejlepší, co mělo v prvním pololetí vyjít, máme za sebou a na další herní pecky si počkáme na podzim. O to překvapivější je, že se vyrojila řada her, jež před vydáním jen málokdo zaregistroval, ale teď mají úspěch a derou se na přední příčky žebříčků prodejnosti. Které z herních novinek stojí za to?

Reklama

City of Brass

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz

City of Brass je roguelike hra viděná pohledem z první osoby, na jejímž vývoji se podílel i jeden z tvůrců BioShocku. Středobodem City of Brass je město plné krvelačných nepřátel a smrtelných pastí, které mají jediný úkol – zabít vás. Vaším úkolem je tohle šílenství přežít, ale máte na to pouze jeden život. Pokud umřete, vracíte se zpět na začátek hry, přičemž město se s každým dalším rozehráním citelně změní.

Na City of Brass je jistě zajímavé také zasazení. Hra se inspirovala pohádkami Tisíce a jedné noci a je prostě okouzlující. Zajímavé je také její cílení na streamování, které má vbudované přímo do menu hry. A tím vlastně narážíme na možná nejzásadnější věc. City of Brass je vhodná jako zábava na pár minut denně, při delších časových blocích může začít nudit.

Downward Spiral: Horus Station

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz

Opuštěná vesmírná stanice, na níž se probouzíte bez jakékoliv předchozí informace. Co tu děláte a kam vlastně míříte, musíte objevit na vlastní pěst. Hlavní mechanikou Downward Spiral: Horus Station je pohyb hlavní postavy ve stavu beztíže. Abyste se dostali z bodu A do bodu B, musíte se odrážet od stěn, nebo v pozdější části hry přitahovat za pomoci vystřelovacího lanka. Ani to však není úplně ideální, takže si člověk perfektně vyzkouší, jak těžký pobyt ve vesmíru je.

Downward Spiral: Horus Station si můžete zahrát s VR brýlemi i bez VR. Ačkoliv druhá varianta je o poznání zábavnější, pro fanoušky vesmírných simulátorů může být přínosem i jen klasický mód hry.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama