nejnovejsi-aktualizace-windows-10-maze-soubory
Novinka Nejnovější aktualizace Windows 10 maže soubory

Nejnovější aktualizace Windows 10 maže soubory

Martina Lipertová

Martina Lipertová

6. 10. 2018 11:00 30

Microsoft začal šířit druhý výroční update Windows 10 (nazývaný též October 2018 Update nebo Redstone 5), který by měl přinést spoustu zajímavých a přínosných novinek jako například aplikaci Your Phone. Někteří lidé jsou ale namísto nadšení neskutečně rozhořčení, protože jim aktualizace smazala některé soubory.

Reklama
Nejnovější aktualizace Windows 10 maže soubory
i Zdroj: PCTuning.cz

Na fóru Microsoftu teď můžete najít třeba takovéto příspěvky: „Právě jsem aktualizoval Windows za pomoci říjnového updatu (10, verze 1809) a smazalo mi to všechny soubory za posledních 23 let ve velikosti 220 GB. To je neuvěřitelné, produkty od Microsoftu používám od roku 1995 a nikdy se mi nic takového nestalo“.

Přitom se nejedná o ojedinělý případ, nespokojení uživatelé, kteří při nejnovější aktualizaci Windows 10 přišli o důležitá data, se rojí například na Redditu, Twitteru atd.

Na fóru Microsoftu se objevila rada, aby se postižení uživatelé pokusili vrátit počítač zpět do předchozí verze, ale tato rada podle všeho nefunguje.

Jedna stará rada zní, zálohovat si před každým velkým updatem všechna důležitá data na externí disk. A nejnovější problém při aktualizaci Windows 10 přidává této radě na významu.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama