Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?

Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit? | Kapitola 3

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 1. 2016 03:00 39

Seznam kapitol

1. Kingdome Come: Deliverance, Mafia 3 2. XCOM 2, Battleborn 3. Far Cry Primal, Dark Souls III 4. Deus Ex: Mankind Divided, Tom Clancy’s The Division 5. Hitman (2016), Total War: Warhammer
6. Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst 7. Doom, Mass Effect: Andromeda 8. South Park: The Fractured but Whole, No Man’s Sky 9. Divinity: Original Sin 2, Homefront: The Revolution

Loni jsme se dočkali mnoha zajímavých nových her i pokračování známých sérií. Vedle toho nechyběl ani kvalitní nášup z šuplíku talentovaných nezávislých vývojářů, takže jsme se prakticky nikdy nenudili. Nyní je otázkou, jak to bude vypadat v roce 2016. Jaké velké tituly od českých i zahraničních vývojářů nás čekají letos?

Reklama

Far Cry Primal

  • Žánr: Akční
  • Vývojář: Ubisoft
  • Datum vydání: 1. března 2016 (pro PC – konzolová verze vyjde o týden dříve – 23. února 2016)
  • Oficiální stránka hry Far Cry Primal

Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Po čtyřech dílech, v nichž jsme se vydávali se samopalem v ruce spasit nějakou chorou diktátorskou duši, se série Far Cry rozhodla svézt se na moderní vlně a přijít s něčím, co jsme v sérii ještě neviděli. Far Cry Primal nás zavede hluboko do minulosti, konkrétně do doby kamenné. S pračlověkem zde budeme bojovat o holé přežití a to nejen se znepřátelenými kmeny, ale také s divokými zvířaty. Trailer naznačuje, že tato zvířata si budeme moci ochočit a následně použít v boji. To jsme ovšem svým způsobem zažili už ve čtyřce, při výletech do Šangri-ly.

Jaké překvapení si na nás tedy autoři přichystali? První ohlasy prozrazují, že novinky ve Far Cry Primal nás na zadek zrovna dvakrát neposadí, ale že jsou velmi příjemným zpestřením v lehce stagnující sérii. Jelikož se mi líbil každý díl (recenze najdete na stránkách PC Tuningu), tak se na Far Cry Primal vážně hodně těším. A co vy?

Dark Souls III

  • Žánr: akční RPG
  • Vývojář: From Software
  • Datum vydání: 12. dubna 2016
  • Oficiální stránka hry Dark Souls III

Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhé pokračování oblíbené hardcore série akčních RPG her v Evropě vyjde o tři týdny později nežli v domácím Japonsku. K této hře bohužel zatím moc informací není – trailer je podobně tajemný jako i vyprávěný příběh (to znamená, že ukazuje jen to nejnutnější). Vyčteme z něj pouze to, že prim opět budou hrát souboje s extrémně silnými potvorami a samozřejmě i samotné umírání. Nápis „You Died“ je zkrátka nepřekonatelný a tvůrci to vědí, proto věříme, že na hře nic nezkazí. Snad vyjma grafiky, která podle všeho opět bude o něco slabší – z toho by však měli těžit hráči se slabšími počítačovými sestavami – Dark Souls III prý nebude hardwarově náročná.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama