Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější PC hry roku 2015

Nejočekávanější PC hry roku 2015

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 1. 2015 03:00 29

Seznam kapitol

1. GTA V, Zaklínač 3: Divoký Hon 2. Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera 3. Dying Light, Dead Island 2 4. Assassin´s Creed Rogue, Assassin´s Creed Victory 5. Tom Clancy´s The Division, Rainbow Six Siege
6. Battlefield Hardline, Evolve 7. Cities: Skylines, Total War: Attila 8. Mad Max, Just Cause 3 9. Project CARS, Batman: Arkham Knight

Rok 2014 uběhl jako voda. Přinesl nám spoustu zajímavých nových her včetně pokračování veleúspěšných moderních značek i několik slušných rebootů a remasterovaných verzí starých známých sérií. Kromě toho jako obvykle nechyběla ani mnohá překvapení ze šuplíku nezávislých her, takže se dá říci, že my hráči jsme měli pořád co hrát. A jak to bude vypadat v roce 2015? To shrneme v dnešním článku.

Reklama

Pokud herní scénu sledujete bedlivěji, pravděpodobně vám neuniklo, že na rok 2015 bylo posunuto vydání několika AAA titulů, které jsme původně měli okusit už v roce 2014. A jelikož se jedná o velmi slibně vypadající hry, rok 2015 se ponese na podobné vlně jako ten loňský. Opět tedy netrpělivě vyhlížíme hlavně trojici her Grand Theft Auto V, Zaklínač 3: Divoký Hon a Evolve. To však neznamená, že se v článku nevyskytnou i úplné novinky.

Grand Theft Auto V

Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Ještě na začátku minulého roku bylo vydání Grand Theft Auto V pro PC spíše zbožným přáním nežli skutečností, sešel se však měsíc s měsícem, podpis s podpisem (hráči sepsali petici na vydání GTA V pro PC) a Rockstar Games do toho nakonec praštili. Díky skutečnosti, že GTA V ve vylepšené verzi zároveň vyšlo i na novou generaci konzolí se pak konečně dočkáme také zcela nového FPS módu, díky kterému bychom se do hry měli zabrat ještě více. Těšíte se? To je dobře, GTA V vyjde už za pár dní.

Zaklínač 3: Divoký Hon

Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Zaklínač 3: Divoký Hon měl trošku jiný osud, nežli výše vzpomínaná GTA V. Na začátku roku 2014 jsme se totiž připravovali na její květnové vydání, které následně bylo posunuto na začátek roku 2015. Když se však blížilo i toto datum, CD Projekt Red vydání tohoto RPG opět posunul a to na 19. 5. 2015. Trh se prý obává špatně vyladěných nextgen her.  Doufejme, že toto datum bude pro vydání Zaklínače konečné. A že Zaklínač opravdu bude jedním z nejlepších RPG studia i nejlepších RPG, které jsme kdy hráli.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama