Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější PC hry roku 2015

Nejočekávanější PC hry roku 2015 | Kapitola 3

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 1. 2015 03:00 29

Seznam kapitol

1. GTA V, Zaklínač 3: Divoký Hon 2. Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera 3. Dying Light, Dead Island 2 4. Assassin´s Creed Rogue, Assassin´s Creed Victory 5. Tom Clancy´s The Division, Rainbow Six Siege
6. Battlefield Hardline, Evolve 7. Cities: Skylines, Total War: Attila 8. Mad Max, Just Cause 3 9. Project CARS, Batman: Arkham Knight

Rok 2014 uběhl jako voda. Přinesl nám spoustu zajímavých nových her včetně pokračování veleúspěšných moderních značek i několik slušných rebootů a remasterovaných verzí starých známých sérií. Kromě toho jako obvykle nechyběla ani mnohá překvapení ze šuplíku nezávislých her, takže se dá říci, že my hráči jsme měli pořád co hrát. A jak to bude vypadat v roce 2015? To shrneme v dnešním článku.

Reklama

Dying Light

Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

V Dying Light by nám vývojáři z Techlandu rádi nabídli rozmanitý otevřený svět plný zombie, ve které se nad řešením jednotlivých situací budeme moci volně rozhodovat. Potkáte skupinu zombie, pustíte se do nich tváří v tvář, obejdete je potichu, nebo jim pod nohama zatopíte nějakou tou výbušninou? Všechno záleží jenom na vás, mějte však na paměti, že v okolí se pohybují i další skupinky. Nakonec tak místo boje budete muset vzít nohy na ramena a všem rychle utéct, což platí hlavně v noci. Přes den prý bude ve světě Dying Light o chlup bezpečněji.

Dead Island 2

Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud jste hráli Dead Island a zatím jediné pokračování Dead Island: Riptide, potom už tak nějak víte, co od Dead Island 2 očekávat. Hra opět přinese prostředí, ve kterém bychom rádi strávili svoji letní dovolenou, tedy samozřejmě kdyby tam nebyly zástupy smrdutých zombie. V tomto světě pak hlavní hrdina bude vytvářet různé zbraně, kterými bude mydlit nepřátele po stovkách a snažit se tak před tajemnou nákazou ubránit. Dead Island 2 se navíc nebere zase tak vážně, takže bychom se nakonec mohli dočkat velmi slušné postapo parodie. Zdali se hlavnímu hrdinovi podaří zachránit ze spárů zombie a zdali přitom tvůrci ze studia Yager zopakují úspěch prvního dílu Dead Island se dozvíme na přelomu jara/léta tohoto roku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama