nejuspesnejsim-sazkarem-ms-ve-fotbale-je-hlasova-asistentka-cortana-z-windows-phone
Apple Novinka Nejúspěšnějším sázkařem MS ve fotbale je hlasová asistentka Cortana z Windows Phone

Nejúspěšnějším sázkařem MS ve fotbale je hlasová asistentka Cortana z Windows Phone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 7. 2014 10:30 1

Zvířecí celebrita, chobotnice Paul, která si během fotbalového šampionátu před 4 lety získala srdce fanoušků z celého světa, má zdatného nástupce – virtuální asistentku Cortanu z Windows Phone. Ta je zatím nejlepším sázkařem aktuálně probíhajícího MS, když už stihla přesně určit výsledky šesti utkání. Nemýlila se ani v předpovědi včerejšího zápasu mezi Belgií a Spojenými státy.

Reklama

Cortana je hlasová asistentka, která má ambice svými dovednostmi předčit Siri i Google Now. Najdete ji v mobilních telefonech se systémem Windows Phone 8.1, kde vám pomůže s nejrůznějšími věcmi. Pomůže vám třeba zavolat nebo zkontrolovat si kalendář, připomeneme vám, že máte vyzvednout prádlo z čistírny, řekne kurzy akcí, zodpoví vám na různé otázky, prostě na co si vzpomenete.

Nebo se jí můžete zeptat, jak dopadne další zápas na mistrovství světa ve fotbale v Brazílii. A třeba si podle toho vsadit. Stačí, když si ve smartphonu nastavíte americké prostředí, vznesete dotaz „Who will win Team A or Team B game?“ a hned dostanete odpověď. Cortana už předpověděla správně výsledky šesti utkání a dala tak vzpomenout na legendární chobotnici Paula, který během šampionátu, který se konal v Jižní Africe, tipoval všechny zápasy německého týmu a finále Nizozemsko - Španělsko. Všech osm utkání trefil. Za několik měsíců od skončení turnaje však uhynul.

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama