Netgear AX3600: přístupový Wi-Fi 6 bod pro malé a střední podniky
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Netgear AX3600: přístupový Wi-Fi 6 bod pro malé a střední podniky

Netgear AX3600: přístupový Wi-Fi 6 bod pro malé a střední podniky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 6. 2021 11:17

Přístupový bod Netgear WAX620 s Wi-Fi 6 je napájený přes PoE, umí vytvořit mesh systém a lze ho spravovat v cloudu. Je kompatibilní s přístupovými body s Wi-Fi 5 a nabízí i bohaté bezpečnostní funkce.

Reklama

Společnost Netgear představuje dvoupásmový multigigabitový Wi-Fi 6 přístupový bod AX3600 (WAX620) spravovaný službou Insight. Novinka je navržena tak, aby poskytovala spolehlivé Wi-Fi připojení především pro malé a střední podniky.

WAX620 lze propojit s dalšími přístupovými body spravovanými nástrojem Insight, včetně stávajících modelů s Wi-Fi 5 a navíc umožňuje vzájemné propojení vybraných přístupových bodů pomocí Instant Mesh – bezdrátové backhaulové technologie Netgear. Přístupový bod je možné připojit do sítě také kabelem přes gigabitové nebo 2,5gigabitové (multi-gigabitové) PoE (Power-over-Ethernet) porty.

Výrobce tvrdí, že WAX620 je ideální pro použití v prostředí s otevřeným prostorem, v němž je potřeba zajistit Wi-Fi připojení pro velký počet uživatelů souběžně. Mohou ho tak ocenit například školy, středně velké výrobní závody nebo sklady.

WAX620
i Zdroj: PCTuning.cz
WAX620

WAX620 poskytuje zabezpečení Wi-Fi sítě na podnikové úrovni díky 128bitovému až 192bitovému WPA3 šifrování, schopnosti nastavovat VLAN nebo až osmi různým SSID. Vedle toho poskytuje také 8 streamů (4x4), přičemž každá jednotka je schopná poskytovat agregovanou datovou propustnost až 3,6 Gb/s v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz s podporou Wi-Fi 6.

Cena a dostupnost

Přístupový bod WAX620 je možné zakoupit za 6 609 korun s DPH.

Nabídku produktů značky Netgear najdete v e-shopu CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama