niceboy-pilot-x-je-kamera-do-auta-s-gps-a-magnetickym-drzakem
Novinka Niceboy Pilot X je kamera do auta s GPS a magnetickým držákem

Niceboy Pilot X je kamera do auta s GPS a magnetickým držákem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 5. 2019 11:00 7

Značka Niceboy představila novou autokameru pro záznam jízdy. Jejími hlavními charakteristikami jsou kompaktní rozměry, podpora Full HD rozlišení, GPS modul a magnetický držák.

Reklama

Autokamera Niceboy Pilot X se řadí k nejmenším na trhu, a proto nijak neomezuje zorné pole řidiče. Velmi funkčně je řešený i způsob uchycení kamery pomocí magnetického držáku. Ten zůstává ve voze napevno a manipulovat můžete jen se samotnou kamerou. Z držáku ji jednoduše kdykoli odpojíte a následně opět připojíte.

Kamera nahrává v reálném Full HD rozlišení (1080p), není tak problém získat čitelnou SPZ nebo identifikovat obličeje řidičů. O ostrost záběrů se stará celoskleněná optika s 150° úhlem záběru, čip Novatek a použitý senzor od Sony. Podle výrobce Pilot X dosahuje dobrých výsledků i při pořizování záznamu v noci. Natočené záběry si můžete samozřejmě přehrát rovnou v kameře na 1,54palcovém displeji.

Niceboy Pilot X je kamera do auta s GPS a magnetickým držákem
i Zdroj: PCTuning.cz

Kamera je vybavena GPS modulem, který zachycuje po celou dobu jízdy aktuální rychlost i projížděnou trasu na paměťovou kartu. Díky tomu si lze trasu zpětně prohlédnout v přehrávači s detailními informacemi na Google Maps. Praktická je i funkce nahrávání ve smyčce. Díky ní může autokamera nahrávat nepřetržitě, bez nutnosti ručního vymazání paměťové karty. Neuzamčené záznamy se při zaplnění karty začnou automaticky přetáčet novými.

Ve výbavě nechybí ani citlivý G-senzor, který zaznamená náhlou změnu pohybu a nahrávanou sekvenci uzamkne. Tím dojde k ochránění nahrávky při nehodě. Mezi další funkce kamery patří například možnost automatického zapnutí při detekci pohybu, parkovací mód či technologie WDR, která umožňuje vidět detaily hodně stinných i hodně světlých míst.

Niceboy Pilot X lze koupit za 2 990 Kč u všech velkých prodejců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama