niceboy-raze-3-titan-a-raze-3-radion-jsou-odolne-outdoorove-reproduktory
Novinka Niceboy RAZE 3 Titan a RAZE 3 Radion jsou odolné outdoorové reproduktory

Niceboy RAZE 3 Titan a RAZE 3 Radion jsou odolné outdoorové reproduktory

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 9. 2020 07:30

Chcete, aby vás bylo pořádně slyšet? Výkonný reproduktor RAZE 3 Titan to se svými 50 W rozhodně zvládne. Chcete hudbu přes reproduktor poslouchat opravdu dlouho? RAZE 3 Radion to na jedno nabití vydrží až 24 hodin. Když je potřeba, oba reproduktory fungují navíc i jako powerbanka a jsou vodotěsné.

Reklama

Za reproduktor RAZE 3 Titan mluví jeho výkon – 50 wattů. Zvládne ozvučit velký prostor terasy či zahrady, přitom si ale zachovává čistý zvuk a s technologií MaxxBass nepřichází ani o hluboké tóny. Na jedno nabití vydrží hrát až 15 hodin a když budete mít chuť, uděláte si z něj FM rádio. Má integrovanou anténu, takže s sebou nemusíte nosit místo antény kabel navíc. Poslouží i jako powerbanka pro váš telefon – stačí je propojit USB kabelem.

 Niceboy RAZE 3 Titan a RAZE 3 Radion jsou odolné outdoorové reproduktory
i Zdroj: PCTuning.cz

Reproduktor RAZE 3 Titan přehrává hudbu přes Bluetooth 5.0 i z celé řady dalších médií (micro SD karta, USB flash disk, přes audiokabel s 3,5mm jackem). Je vodotěsný a odolný vůči prachu (IP67). Niceboy RAZE 3 Titan koupíte u všech velkých prodejců za 1 999 Kč.

RAZE 3 Radion dokáže přehrávat hudbu až 24 hodin, přičemž jeho celkový výkon je slušných 24 W. Neublíží mu pád do bazénu, ani silný déšť. Je vodotěsný i odolný vůči nežádoucímu prachu s krytím IP67. Reproduktor RAZE 3 Radion lze využít i jako powerbanku, jelikož disponuje baterií s kapacitou 5000 mAh.

 Niceboy RAZE 3 Titan a RAZE 3 Radion jsou odolné outdoorové reproduktory
i Zdroj: PCTuning.cz

Hudbu vám přehraje bezdrátově přes Bluetooth 5.0, z různých médií a můžete si na něm pustit i rádio. Stejně jako RAZE 3 Titan se dá díky technologii True Wireless spojit při přehrávání ještě s jedním stejným reproduktorem.

Niceboy RAZE 3 Radion má doporučenou cenu 1 299 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama