niceboy-uvadi-akcni-4k-kamerku-vega-x
Novinka Niceboy uvádí akční 4K kamerku Vega X

Niceboy uvádí akční 4K kamerku Vega X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 9. 2020 16:00

Niceboy přichází s akční kamerou Vega X s vysokým rozlišením. Při 4K zvládne 30 snímků za sekundu a můžete s ní natáčet v noci nebo pod vodou.

Reklama

Podle výrobce si kamerka poradí i s natáčením v náročném terénu a to díky stabilizaci nové generace X-STEADY, celoskleněný objektiv s antireflexní vrstvou zase zabrání nechtěným odleskům.

Samozřejmostí je rozlišení 4K, při kterém kamera zaznamená 30 snímků za sekundu, při snímání Full HD je to 90 snímků. S kamerou můžete s přiloženým pouzdrem natáčet až 30 metrů pod vodní hladinou a dlouhá expozice vám zas umožní solidní natáčení v noci.

Niceboy uvádí akční 4K kamerku Vega X
i Zdroj: PCTuning.cz

Chcete si prohlížet video zpomaleně? Nebo si naopak přejete zdramatizovat záznam jízdy na kole tím, že ho vtěsnáte do jedné minuty? Pak uvítáte režimy natáčení Slow Motion nebo časosběr při kvalitě 4K. Kameru můžete ovládat přes dotykový dvoupalcový displej, přes aplikaci v telefonu prostřednictvím Wi-Fi nebo dálkovým ovládáním.

Bohaté příslušenství, které ke kamerce dostanete, využijete pro potápění, jízdu na kole či longboardu. Balení zahrnuje dálkové ovládání, vodotěsný obal, úchyty k obalu a na řídítka, držáky, jisticí lanka či popruhy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama