no-man-s-sky-vypada-diky-poslednimu-updatu-o-mnoho-lepe
Novinka No Man's Sky vypadá díky poslednímu updatu o mnoho lépe

No Man's Sky vypadá díky poslednímu updatu o mnoho lépe

Martina Lipertová

Martina Lipertová

31. 7. 2018 09:00

Vesmírná survival explorační akční hra No Man’s Sky neměla jednoduchý porod. Tvůrci ji před vydáním vykreslovali v senzačním světle, přičemž si hráči možná ještě spoustu věcí přikreslili a oheň byl na střeše. Jak psala i Lucka Jiříková ve své recenzi, od této hry jsme prostě čekali, mnohem, mnohem více.

Reklama

Případů, kdy očekávání hráčů přesáhnou rozumnou mez a kdy se pod tíhou následného zklamaní zhroutí i poměrně solidní hry, se v herní historii objevuje více. V případě No Man’s Sky to ale má docela dobrý konec.

No Man's Sky vypadá díky poslednímu updatu o mnoho lépe
i Zdroj: PCTuning.cz

No Man's Sky vypadá díky poslednímu updatu o mnoho lépe
i Zdroj: PCTuning.cz

Tvůrci totiž na hru nezanevřeli, ale postupně ji updatovali, takže její kvalita šla za ty měsíce významně nahoru. Poslední update (Next) pak do hry vnesl také významné grafické úpravy. A když píšu významné, myslím tím skutečně významné.

Při porovnání hry předtím a nyní nemusíte obtížně hledat drobné detaily. Rozdíl vás zkrátka udeří do očí. Nejspíš také proto se o víkendu k No Man’s Sky vrátila spousta lidí (a další spousta si hru zakoupila). Server PC Gamer informoval o tom, že v neděli si v jednom okamžiku zapnulo na 97 tisíc hráčů. To je téměř polovina lidí, která ke hře usedala v roce 2016, kdy No Man’s Sky vyšla (212 tisíc najednou hrajících hráčů).

I já jsem No Man’s Sky v době vydání hrála a i já jsem z ní byla lehce zklamaná. Poslední update mě ale přiměl, abych ji znovu nainstalovala a trochu si zahrála. Tento týden je ve znamení nových vesmírných objevů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama