nokia-oznamuje-prichod-androidu-10-na-sve-smartphony
Novinka Nokia oznamuje příchod Androidu 10 na své smartphony

Nokia oznamuje příchod Androidu 10 na své smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 8. 2019 14:00

Společnost HMD Global oznámila plán dostupnosti Androidu 10 na svých přístrojích. První uživatelé si nejnovější verzi operačního systému budou moci vyzkoušet již ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku, kdy update dorazí na Nokii 9 PureView a Nokii 7.1 a 8.1.

Reklama

Juho Sarvikas, produktový šéf společnosti HMD Globa, uvedl: „Díky našim zkušenostem v rychlém poskytování aktualizací softwaru jsou telefony Nokia vždy na špici zařízení s nejnovějším systémem Android. Bylo to tak v případě verzí Androidu Nougat, Oreo i Pie. Stali jsme se také vůbec nejrychlejším výrobcem, který upgradoval z Orea na Android Pie napříč všemi modely. Jak ukazuje náš nový plán aktualizací, v případě updatu na Android 10 chceme být ještě rychlejší. Jsme rovněž jediným výrobcem, který se 100% zavázal k tomu, že Android 10 dodá na všechny aktuální přístroje z nabídky. Děkujeme rovněž našim fanouškům zapojeným do programu beta testování, kteří nám pomáhají v naplňování našich cílů a umožňují dělat naše telefony stále lepší a lepší.“

Díky příslibu HMD Global mají majitelé mobilního telefonu Nokia garantovánu dvouletou dostupnost nejnovějších verzí systému Android a tři roky pravidelných bezpečnostních aktualizací systému.

 Nokia oznamuje příchod Androidu 10 na své smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama