Nová generace hraní. Asus ROG Swift PG32UQ si rozumí i s konzolemi
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nová generace hraní. Asus ROG Swift PG32UQ si rozumí i s konzolemi

Nová generace hraní. Asus ROG Swift PG32UQ si rozumí i s konzolemi

Redakce PCT

Redakce PCT

8. 12. 2021 21:00

IPS, 4K a 144 Hz pro plynulé hraní. Takovými špičkovými parametry se chlubí herní monitor Asus ROG Swift PG32UQ. Ten nabídne vysoké rozlišení a plynulý obraz bez trhání i na Xboxu Series X a PlayStationu 5.

Reklama

Herní geny zkrátka ROG Swift PG32UQ od Asusu nezapře, naopak případné chyby se hledají velmi těžko. Tento panel nabízí při úhlopříčce 32 palců rozlišením 4K UHD, tedy 3840 x 2160 obrazových bodů.

Zárukou věrného barevného podání a bezchybných pozorovacích úhlů je technologie IPS. Vyzdvihnout si zaslouží také technologie vysokého dynamického rozsahu (HDR) s podporou DisplayHDR 600 v kombinaci s 98% barevným gamutem DCI-P3. To vše vás dokáže daleko lépe vtáhnout do děje jednotlivých titulů, ve kterých si užijete propracovanou grafiku.

Nejmodernější technologie

Předností je dozajista také vysoká obnovovací frekvence 144 Hz. Díky HDMI 2.1 navíc monitor ROG Swift PG32UQ podporuje nativní 4K 120Hz hraní na konzolích nové generace – PlayStationu 5 a Xboxu Series X, a to bez barevného podvzorkování. Při hraní na PC zase přijde vhod exkluzivní technologie Variable Overdrive kompatibilní s NVIDIA G-SYNC, která poskytuje plynulé hraní bez trhání.

Nová generace hraní. Asus ROG Swift PG32UQ si rozumí i s konzolemi
i Zdroj: PCTuning.cz

V oblasti kvality obrazu nemůžeme zapomenout ani na technologii ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync), která pracuje současně s technologií proměnlivé obnovovací frekvence, aby eliminovala duchy a trhání pro ostrý herní obraz s vysokou snímkovou frekvencí. Doba odezvy je pouze 1 ms.

Zmiňovaný port HDMI 2.1 je na panelu hned dvakrát, připojit tedy můžete klidně Xbox i PlayStation najednou. Vedle toho je k dispozici ještě DisplayPort 1.4 podporující Display Stream Compression (DSC) pro streamování 4K videa bez nutnosti použití dva display port kabely.

Líbivý vzhled, propracovaná ergonomie

Hned na první pohled zaujme ROG Swift PG32UQ jedinečným designem zadní strany, na kterém se pyšní podsvícené logo herní divize ROG podporující Aura Sync. Tento model zkrátka nebudete chtít dávat někam ke zdi, ale mít ho jako chloubu někde uprostřed. 

Líbivý vzhled podtrhuje také stojan ve tvaru písmene Y. Ten je navíc zárukou i příkladné ergonomie, dovoluje nejen výškové nastavené v rozsahu deseti centimetrů, ale  také naklánění dopředu a dozadu, stejně jako natáčení doprava a doleva. 

Na CZC.cz je možné herní monitor ASUS ROG Swift PG32UQ zakoupit za 28 990 Kč.

Nová generace hraní. Asus ROG Swift PG32UQ si rozumí i s konzolemi
i Zdroj: PCTuning.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama