Nová počítačová skříň G.Skill Z5i vypadá jako vesmírný koráb
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nová počítačová skříň G.Skill Z5i vypadá jako vesmírný koráb

Nová počítačová skříň G.Skill Z5i vypadá jako vesmírný koráb

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2021 21:22

Unique Pentagonal Z5i Mini-ITX PC Case od společnosti G.Skill je v mnohém speciální počítačovou skříní. Má pětihranný tvar základny a dvě bočnice z temperovaného skla pověšené na zadních pantech pro snadný přístup k hardwaru.

Reklama

V levé části skříně, jak ukazuje video, najdeme prostor pro základní desku formátu Mini-ITX, napájecí zdroj (formát SFX a všimněte si, že je v horní pozici), grafickou kartu (zabrat může až tři sloty a délka je omezena na 330 mm) a operační paměti. V pravé komoře se pak nachází především pozice pro úložná zařízení. 

Do skříně se vejdou tři 2,5" disky, nebo dva 2,5" a jeden 3,5". O odvod zbytkového tepla ze skříně ven se postarají dva 140mm a jeden 120mm ventilátor. G.Skill dodává, že místo nich do zadní pozice, pokud bude třeba, můžeme dát také až 280mm radiátor vodního chlazení. Samozřejmostí u casu tohoto typu jsou parádičky jako podsvícené (ARGB) logo nebo bohatý I/O panel (2× USB 3.0 Type-A a 1× USB 3.1 Type-C), který rozděluje pravou a levou komoru. 

Cena Unique Pentagonal Z5i Mini-ITX PC Case nebyla prozatím zveřejněna. Výrobce se ale už stihl pochlubit, že skříň získala ocenění iF Design Award 2021 i Red Dot Design Award 2021.

Produkty společnosti G.Skill můžete zakoupit třeba v CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama