Nová sezóna ve World of Warships přichází s velkým grafickým vylepšením
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nová sezóna ve World of Warships přichází s velkým grafickým vylepšením

Nová sezóna ve World of Warships přichází s velkým grafickým vylepšením

Redakce PCT

Redakce PCT

14. 11. 2021 15:56

Společnost Wargaming zveřejnil podrobnosti o obrovském množství změn, které lze nalézt v nejnovější aktualizaci World of Warships, včetně páté sezóny hodnocených bitev a především masivního grafického vylepšení.

Reklama

Zásadní grafické vylepšení

World of Warships se pyšní tím, že přináší pěkné vizuální zpracování námořních bojů pro hráče a nadšence vojenské historie po celém světě, a tato nová aktualizace je nastavena tak, aby byla grafická stránka hry ještě odvážnější a lepší než kdykoli předtím.

Za prvé, simulace vody na všech mapách byla zcela změněna. Nový simulační systém vám umožňuje získat vlny téměř jakéhokoli tvaru a výšky a také činí jejich dynamiku realistickou, přičemž lodě se na vlnách houpou. Některé mapy byly také aktualizovány o HD textury a animované objekty. Vegetace byla vylepšena a na všech mapách vypadá realističtěji. Kromě povrchu byly provedeny změny také v podmořském světě, který se stále výrazně zlepšuje, protože ponorky se ve hře stále objevují.

Superlodě v hodnocených bitvách

Zatímco World of Warships vstupuje do své páté sezóny hodnocených bitev, je tu nová řada superlodí, které vším otřesou, stejně jako změny stávajících superlodí. Kromě stávajících superlodí Satsuma a Hannover přibudou další 4 superlodě: Condé, Annapolis, Yamagiri a Zorkiy.

Ve světě superlodí budou mít tato nová plavidla jedinečné funkce, které hráčům nabídnou alternativní herní taktiky a zpestří rozhodování v bitvě. Conde, Annapolis a Zorkiy se mohou pochlubit alternativním režimem střelby, díky kterému všechny jejich věže vystřelí několik salv v rychlém sledu. Yamagiri mezitím nabízí dva typy torpéd, které lze během bitvy vyměňovat, což umožňuje hráčům upřednostnit při svých bojových střetnutích buď dosah, rychlost nebo poškození. Stávající superlodě, Satsuma a Hannover, se dočkají určitých změn díky jejich jedinečné funkci – instrukcím pro boj. Místo toho, aby se automaticky spouštěla, ji nyní budou moci hráči aktivovat sami v nejvhodnější okamžik bitvy.

Závody ve zbrojení

Závody ve zbrojení jsou v aktualizaci 0.10.10 zpět, a to jako dočasný režim bitvy. Jedná se o důležité kolo testování probíhající před tím, než tento režim v budoucnu přidáme do náhodných bitev. Závody ve zbrojení s sebou přináší různá posílení, která jsou rozeseta po mapě a trochu okořeňují obvyklý průběh bitvy. Poté, co je seberete, budou přinášet prospěch celému týmu a až do konce každé bitvy vylepšovat bojové bojové parametry vašich lodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama