Nová sluchátka YENKEE Panzer s výdrží až 18 hodin
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nová sluchátka YENKEE Panzer s výdrží až 18 hodin

Nová sluchátka YENKEE Panzer s výdrží až 18 hodin

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 12. 2021 13:54

YENKEE má v nabídce nová bezdrátová sluchátka Panzer s povedeným designem, barevným LED podsvícením a baterií, která zaručí opravdu dlouhou výdrž.

Reklama

V České republice známá značka YENKEE uvedla v posledních dnech na trh nová sluchátka, která se mohou pochlubit pohodlným designem s příjemnými náušníky. Vnějšek těla modelu Panzer je navíc zdoben LED podsvícením, jež lze nastavit rovnou v 7 různých barvách.

Uvnitř těla headsetu, který je určen především pro hráče, kteří se nechtějí kabeláží omezovat při hraní, se ukrývá akumulátor o kapacitě 1 100 mAh. Díky tomu zvládne souprava přehrávat hudbu, zvuk při hraní her nebo podcasty až 18 hodin v kuse. Navíc dokáže plně fungovat i při nabíjení. O přenos zvuku se tu stará standardní 2,4GHz bezdrátové připojení.

Výhodou je, že Panzer je možné připojit k PC i pomocí klasického 3,5mm jacku. Na těle sluchátek se navíc nacházejí povelová tlačítka, takže např. rychlé ztlumení je otázkou okamžiku. Dále potěší odnímatelný mikrofon a plně nastavitelný ekvalizér.

Sluchátka jsou dostupná za akční cenu 1 999 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama