Nové DLC Pro Arma 3 zavádí hráče do Československa 80. let
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nové DLC Pro Arma 3 zavádí hráče do Československa 80. let

Nové DLC Pro Arma 3 zavádí hráče do Československa 80. let

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2021 16:00

ČSLA Iron Curtain mimo jiné přináší novou mapu Gabreta s rozlohou 256 km², tři nové frakce, přes 30 zbraní/modifikací, více než 50 vozidel/modifikací, 10 singleplayerových a 9 multiplayerových misí.

Reklama

Vydavatel Bohemia Interactive a nezávislí tvůrci ze studia ČSLA oznamují dostupnost nejnovějšího Creator DLC pro hru Arma 3. Jak již název napovídá, nový datadisk nechá hráče nahlédnout za železnou oponu oddělující země Varšavské smlouvy a NATO. 

Děj se konkrétně odehrává v 80. letech minulého století na západních hranicích tehdejšího Československa. První týden po vydání je CDLC k dispozici s 10% slevou.

ČSLA Iron Curtain je celkově třetí projekt Creator DLC. Předcházelo mu vydání rozšíření Global Mobilization – Cold War Germany v dubnu 2019 a S.O.G. Prairie Fire v květnu 2021.

Arma 3
i Zdroj: PCTuning.cz
Arma 3


Novinky v Arma 3 CDLC ČSLA Iron Curtain

  • Terén o rozloze 256 km2: speciálně vytvořená vnitrozemská mapa „Gabreta“ s hlubokými lesy, horami, malebnými údolími, železniční sítí a vojenskými základnami.
     
  • 3 frakce: ozbrojené síly Spojených států a Československa z doby studené války a také místní povstalečtí bojovníci.
     
  • Více než 30 zbraní: kombinace klasických pistolí a pušek s pokročilým příslušenstvím, včetně útočných pušek FAL a Sa-58, karabiny XM177 či pistole M1911.
     
  • Více než 50 vozidel: pozemní, vzdušná i obojživelná vozidla, například tank T-72, APC M113 a OT-62 a dopravní vrtulníky Mi-17 a UH-60.
     
  • 19 misí: 10 misí pro jednoho hráče zobrazujících různé ozbrojené konfrontace v oblasti Gabreta a 9 scénářů pro více hráčů (Zeus, Warlords, co-op, team deathmatch a další).

Cena a dostupnost

Rozšíření ČSLA Iron Curtain je na platformě Steam právě dostupné za cenu 12,99 eur. Zájemci, kteří si novinku pořídí první týden po vydání, získají 10% slevu.

Nudíte se? Možná vám do oka padne nějaká hra v obchodě CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama