nove-headsety-steelseries-arctis-7-jsou-pripraveny-na-ps5-a-xbox-series-x
Novinka Nové headsety SteelSeries Arctis 7 jsou připraveny na PS5 a Xbox Series X

Nové headsety SteelSeries Arctis 7 jsou připraveny na PS5 a Xbox Series X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 10. 2020 08:00

Společnost SteelSeries uvádí na trh vlastní headsety určené pro příští generaci konzolí PlayStation a Xbox pod názvy Arctis 7X a Arctis 7P, které mají stejné kvalitní parametry jako originální model Arctis 7, ale navíc přidávají USB-C adaptér využívaný dříve jen u Arctis 1 Wireless.

Reklama

Headset Arctis 7X využívá bezdrátový USB-C adaptér umožňující jednoduché přepojení mezi konzolemi Xbox, PlayStation, Nintento Switch, počítači a také mobilními zařízeními. Použitá bezdrátová, bezztrátová 2,4GHz technologie má poskytovat nízkou odezvu a věrný zvuk bez záseků. Díky tomu tak naváže na další členy rodiny Arctis, kdy využívá stejně kvalitní zvukové měniče reprodukující široký rozsah, zdůrazňující jemné, ale také výrazné zvuky.

Integrovaná baterie má nabízet až 24 hodin nepřetržitého bezdrátového používání a nechybí samozuřejmě ani charakteristické rysy, jakými jsou ikonická flexibilní čelenka, komunikační aplikací Discord certifikovaný ClearCast mikrofon a rychle dostupné ovládání na náušníku včetně upravování poměru hlasitosti ChatMix. Sluchátka SteelSeries Arctis 7X jsou dostupná za 179,99 eur s DPH včetně dopravy na webu výrobce.

Nové headsety SteelSeries Arctis 7 jsou připraveny na PS5 a Xbox Series X
i Zdroj: PCTuning.cz

Headset Arctis 7P zrcadlí veškeré výše popsané parametry, nicméně využívá menší bezdrátový USB-C adaptér díky chybějící komptabilitě s konzolí Xbox. Arctis 7P je plně kompatibilní s PlayStationem 5 a zpětně s PS4, a kromě toho také s Nintendo Switch, počítači a mobilními zařízeními.

Kromě úpravy poměru hlasitosti ChatMix je na náušníku dostupná také funkce úpravy odposlechu, tedy množství vlastního hlasu z mikrofonu, který je vrácen zpět do sluchátek.

SteelSeries Arctis 7P v modro-bílé kombinaci odpovídající designu konzole PlayStation 5 nebo černé variantě je celosvětově k dostání za 179,99 eur s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama