novinky-ze-sveta-psp
Novinka Novinky ze světa PSP

Novinky ze světa PSP

Ace.

Ace.

1. 10. 2009 00:00 4

Sony vydá nový FW pro PSP Go a nově bude nabízet filmy pro PSP. 

Reklama

PSP Go ještě ani pořádně nevyšlo a Sony už má připravený upgrade firmware. Verze 6.10 přináší například takzvaný Internet tethering, což je v podstatě možnost pomocí zabudovaného bluetooth modulu využít váš mobilní telefon jako bezdrátový modem. Odpadá tak zdlouhavé hledání wifi sítě, když se nutně potřebujete na něco podívat na internetu. Další novinkou je funkce SenseMe, která by měla generovat playlisty písní podle předem nastavené "nálady".

Novinky ze světa PSP
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Dále Sony oznámila, že všechny její nové filmové tituly na Blu-Ray budou obsahovat také PSP verzi filmu na cesty. První várka těchto disků (filmy Godzilla a Chceš mě, chci tě) čeká severní Ameriku 10. listopadu, ostatní oblasti přijdou na řadu později. Pokud se vám to zdá jako notná dávka altruismu ze strany Sony, vězte, že to má háček. Do svého PSP totiž filmy dostanete jen za pomoci konzole Playstation 3, takže novinka je vyhrazena pro věrné firemní zákazníky.
  V souvislosti s tímto se také objevily drby, že Sony na disky také umístí PC verzi filmu, ale k této informaci nebylo zveřejněno nic bližšího. 

Zdroje: Engadget,Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama