nvidia-vydala-nove-game-ready-ovladace-pro-mortal-kombat-11
Novinka Nvidia vydala nové Game Ready ovladače pro Mortal Kombat 11

Nvidia vydala nové Game Ready ovladače pro Mortal Kombat 11

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 4. 2019 12:00

Nové Game Ready ovladače pro Mortal Kombat 11 přinášejí navíc také podporu laptopových grafik řady GTX 16 i desktopové GTX 1650, zvyšují výkon standardu Vulkan ve hře Strange Brigade o 13 %, posilují SLI o 50 % v Anthem a přidávají podporu dalších sedmi G-SYNC monitorů

Reklama

Společnost Nvidia dnes vydala Game Ready ovladače pro hru Mortal Kombat 11, které přinášejí také podporu pro notebooky vybavené grafikou série GeForce GTX 16 a také model GeForce GTX 1650. Uživatelé by měli pocítit až 13% nárůst výkonu ve Strange Brigade, kterého nové ovladače dosahují na standardu Vulkan, přičemž mezi další funkce patří podpora standardu SLI v Anthem a sedm nových G-SYNC Compatible monitorů. Nové Game Ready ovladače mají certifikaci Microsoft WHQL. Ovladače Game Ready 430.39 WHQL stahujte ODSUD.

Nvidia rovněž oznámila, že sedm nových monitorů prošlo testy a získalo označení G-SYNC Compatible. Počínaje zítřkem je takových monitorů celkem 24. Mezi sedmi novými G-SYNC Compatible monitory najdeme: Acer KG271, Acer XF240H, Acer XF270H, AOPEN 27HC1R, Asus VG248QG, Gigabyte AORUS AD27QD a LG 27GK750F.

Nvidia vydala nové Game Ready ovladače pro Mortal Kombat 11
i Zdroj: PCTuning.cz

Certifikace G-SYNC Compatible se stará o to, aby s rozšiřováním G-SYNC ekosystému rostla i konzistence, co se zobrazovací kvality monitorů týče, a aby zákazníci věděli, u kterých mohou očekávat patřičné hodnoty variabilní obnovovací frekvence (VRR). V rámci G-SYNC Compatible Nvidia spolupracuje s výrobci monitorů a ověřuje, jak využívají podporu protokolu AdaptiveSync. Ty monitory, se kterými je spokojena, obdrží označení „G-SYNC Compatible“.

Nové ovladače přicházejí v neposlední řadě i s podporou desktopových grafik GeForce GTX 1650, laptopových grafik GeForce GTX 1660 Ti a GTX 1650, přičemž jsou kompatibilní i s květnovou aktualizací Windows 10 (zahrnující technologii Variable Rate Shading).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama