NZXT přichází s upravenou skříní H510 Flow, umožní lepší proudění vzduchu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka NZXT přichází s upravenou skříní H510 Flow, umožní lepší proudění vzduchu

NZXT přichází s upravenou skříní H510 Flow, umožní lepší proudění vzduchu

David Jiránek

David Jiránek

23. 9. 2021 15:30

Výrobce NZXT po dlouhé době přichází se skříní, která by měla poskytovat dobré proudění vzduchu. Case H510 Flow lépe uchladí komponenty díky perforované přední straně.

Reklama

Počítačové skříně NZXT před lety nastavily standard co se minimalistického vzhledu týče. Dnes jsou ovšem často kritizovány za podprůměrný airflow. Tento problém by měla vyřešit novinka v podobě modelu H510 Flow.

Mid-tower skříň odvozená od modelů H510 a H510 Elite obdržela perforovanou přední stranu. Ke dvěma pozicím na až 140mm větráčky se tím pádem dostane čerství vzduch. Mezi přední stranou se stovkami dírek a ventilátory nalezneme pouze magneticky uchycený filtr.

Case disponuje předním panelem s USB 3.1 Gen 2, SUB-C 3.2 Gen 2 a audio jackem. Výsuvný mechanismus uvnitř skříně usnadňuje instalaci až 280mm radiátoru na přední stranu. Bednu lze osadit až ATX deskou.

H510 Flow bude k dostání ve dvou barevných variantách. Tradiční černou doplňuje elegantní bílá verze. Cena byla stanovena na 109 euro, tedy stejně jako základní H510. Ta se u nás prodává za přibližně 2 000 Kč. Novinka dorazí na trh v průběhu října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama