panzerglass-pro-smartphony-samsung-galaxy-s10-pripravil-pouzdro-clearcase
Novinka PanzerGlass pro smartphony Samsung Galaxy S10 připravil pouzdro ClearCase

PanzerGlass pro smartphony Samsung Galaxy S10 připravil pouzdro ClearCase

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2019 18:30

Výrobce prémiových ochranných skel PanzerGlass již zařadil do své nabídky kompletní portfolio ochranného příslušenství pro aktuální novinky řady Samsung Galaxy S10.

Reklama

Pro všechny, kteří si plánují pořídit některý ze smartphonů Galaxy S10, S10+ i S10e a považují ochranu displeje za důležitou, má PanzerGlass skvělou zprávu. Pro nové modely od Samsungu totiž mimo běžných skel začal nabízet i unikátní pouzdro ClearCase , ve kterém se prolínají ochranné vlastnosti skla PanzerGlass a měkkých ochranných TPU okrajů, které telefon chrání v případě pádu.

Pouzdro má na zadní straně zesílené sklo PanzerGlass o tloušťce 0,7mm, tedy o 43 % silnější než u ochranných skel pro displeje, díky čemuž je mnohonásobně odolnější. Doplněné je TPU okraji se speciální ochranou proti žloutnutí.

PanzerGlass pro smartphony Samsung Galaxy S10 připravil pouzdro ClearCase
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle zástupců společnosti PanzerGlass je pouzdro vyrobeno s maximálním ohledem na zachování původního designu telefonu a současně jeho nekompromisní ochranu. V současnosti se jedná o nejdecentnější pouzdro na trhu, které nedělá kompromisy v oblasti odolnosti.

Všechna ochranná skla PanzerGlass i pouzdra ClearCase jsou aktuálně již v prodeji tak, aby byla k dispozici ve chvíli zahájení prodeje modelové řady telefonů Samsung Galaxy S10. Ty se k zákazníkům oficiálně dostanou 8. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama