philips-zacal-prodavat-sluchatka-s-aktivnim-potlacenim-hluku
Novinka Philips začal prodávat sluchátka s aktivním potlačením hluku

Philips začal prodávat sluchátka s aktivním potlačením hluku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 12. 2019 18:00

Společnost TP Vision uvedla na český trh sluchátka Philips s náhlavním obloukem a potlačením hluku. Jedná se o model ve střední cenové kategorii s dobrými parametry. V České republice jsou k dostání již od 4 699 Kč.

Reklama

Náušníky sluchátek nesou snadno použitelná fyzická tlačítka a dotykové ovládací prvky – přejetím prstem nahoru nebo dolů po pravé mušli se ovládá hlasitost a základní funkce hlasového asistenta, zatímco jediným klepnutím se aktivuje nebo deaktivuje ANC. Sluchátka mohou přejít i do režimu „vnímání okolí“ a tak můžete slyšet více zvuků kolem vás, i když hudba stále hraje. Náušníky mají ergonomické polstrování vyrobené z měkké paměťové pěny. Zvuk zprostředkovávají 40mm neodymové zvukové měniče, které jsou schopny dosáhnout vysokého výkonu – s HRA naměřenou širokou šířkou pásma 5 Hz až 40 kHz.

Philips TAPH805 využívají digitální hybridní technologii Advanced Digital ANC sluchátek TAPH805 a čtyři mikrofony ECM: dva mikrofony jsou umístěny uvnitř mušlí sluchátek a dva směrované dopředu. Ty přinášejí výkonné potlačení okolního hluku, který mohou snížit až o 27 dB nebo o 95 %.

Philips začal prodávat sluchátka s aktivním potlačením hluku
i Zdroj: PCTuning.cz

Philips začal prodávat sluchátka s aktivním potlačením hluku
i Zdroj: PCTuning.cz

Hmotnost sluchátek je 235 gramů. Jejich design pak sluchátka umožňuje složit kompaktně nebo rovně, díky čemuž jsou ideální pro cestování a snadné uložení, kdy zabírají ve složeném stavu minimální prostor. Doba hraní na baterii je působivých 30 hodin, což je více než dost i pro nejdelší cestu, zatímco rychlé nabíjení pomocí USB kabelu nabídne další dvě hodiny přehrávání za pouhých pět minut nabíjení.

Sluchátka komunikují prostřednictvím techníologie Bluetooth 5.0, ale je možné je připojit ke zdroji zvuku i s pomocí dodávaného audio kabelu. Další kabel, který je se sluchátky dodáván, umožňuje pokračovat v používání sluchátek bez napájení z baterie – zajišťuje připojení k zábavním systémům leteckých společností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama