pliziva-epidemie-chytrosti-viewsonic-oznamil-monitor-s-androidem-4-0-ice-cream-sandwich
Novinka Plíživá epidemie chytrosti: ViewSonic oznámil monitor s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich

Plíživá epidemie chytrosti: ViewSonic oznámil monitor s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 9. 2012 13:00 3

Výrobce svůj nový produkt označuje za chytrý a z části má určitě pravdu. V jeho útrobách totiž pracuje mobilní čip OMAP 4 od firmy Texas Instruments s dvěma jádry. Předinstalovaným systémem je Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Reklama

Samotný dotykový displej s podporou využití dvou prstů má úhlopříčku 21,5 palce a Full HD rozlišení 1920 × 1080 obrazových bodů. Podle výrobce se jeho nové zařízení hodí k surfování po webu a sociálních sítích, jako je Twitter nebo Facebook, ale také k hraní mobilních her. Nabízí v podstatě to samé, co běžný smartphone nebo tablet s Androidem.

Pokud jej budete chtít používat jako běžný počítač, můžete k němu připojit klávesnici nebo myš; ViewSonic avizuje jako správný prodejce kompatibilitu s širokou paletou výrobků. V monitoru, respektive na jeho zadní straně, najdete také řadu potřebných konektorů – nechybí jeden port microHDMI, skrze který k můžete připojit například notebook, tři porty USB 3.0 či slot pro paměťové karty microSD.

Součástí je i modul WiFi 802.11 bg/n, Bluetooth a Ethernet. V předním rámečku je pak zabudovaná 1,2megapixelová kamera pro videohovory a nezapomnělo se také na reproduktory s podporou technologie SRS Premium Sound.

Smart Display VSD220 se začne prodávat v průběhu října za doporučenou cenu 399 dolarů.

Plíživá epidemie chytrosti: ViewSonic oznámil monitor s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama