Podívejte se na nový trailer z chystané akce S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
i Zdroj: GSC GAME WORLD
Novinka Podívejte se na nový trailer z chystané akce S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Podívejte se na nový trailer z chystané akce S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

30. 12. 2022 18:20 13

Pokračování legendy vypadá opravdu k světu. Hra sice čelí odkladům a překážkám, ale vývojáři se nedali zastrašit rudou mašinerií, která jim hází klacky do kódu.

Reklama

Samotná hra byla už několikrát odložena a ponejvíce díky rudé invazi na Ukrajinu, jelikož, jak známo, autoři GSC Game World pocházejí z Ukrajiny. Připomeňme, že Stalker 2 byl poprvé oznámen už v roce 2018. Děj se bude odehrávat stejně jako tři předchůdci v Zóně, záhadném prostředí v okolo Černobylské atomové elektrárny. Tato Zóna je plná mutantů, banditů a prapodivných anomálií, do kterých vkročit znamená smrtelné nebezpečí. 

Nový trailer ukazuje i něco z hutné akce a mocný Unreal Engine 5 v plné parádě. Osobně však očekávám (i přes akční ukázku), že stejně jako u prvního dílu, i zde se vyplatí opatrný přístup, uvážlivě zvolená výbava a netoulat se po Zóně v noci. I příběh nemá být lineární a bude tedy záležet na vašich volbách. Co se HW požadavků týče, doporučené konfigurace jsou Ryzen 7 3700X, i7-9700K a grafiky RX 5700 XT a RTX 2070 Super. Datum vydání je zatím určen jen na rok 2023, potěší však, že budou k dispozici i české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama