Podzim ve světě videoher: Na co se můžete těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Podzim ve světě videoher: Na co se můžete těšit?

Podzim ve světě videoher: Na co se můžete těšit?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

6. 9. 2016 03:00 9

Seznam kapitol

1. ReCore, BioShock: The Collection 2. Avadon 3, Cossacks 3, Forza Horizon 3 3. Mafia III 4. Gears of War 4, Battlefield 1
5. Civilization VI, Darksiders: Warmastered Edition 6. Skyrim - Special Edition, Titanfall 2, Call of Duty: Infinity Warfare 7. Dishonored 2 8. Watch Dogs 2

Letní okurkovou sezónu jsme konečně nechali za zády, nadešel ten správný čas připravit se na hlavní videoherní hody. Ptáte se, jaké hry mají vyjít na podzim? Připravili jsme pro vás přehledný seznam těch nejlepších her, k jejichž vydání by mělo dojít v následujících týdnech a měsících. S ním vám nemůže nic důležitého utéct!

Reklama

Pokud patříte mezi vášnivé hráče a pečlivě sledujete dění na videoherní scéně, určitě vám neušlo, že největší nášup her na nás vývojáři a vydavatelé chrlí na podzim nebo na začátku zimy, těsně před Vánoci.

V tomto článku najdete seznam her, které mají vyjít na podzim roku 2016. Hry jsou řazeny podle data vydání a najdete u nich informace o žánru i krátký popis, na co se můžete těšit.

ReCore

  • Žánr: akční/adventura
  • Datum vydání: 13. září 2016

Podzim ve světě videoher: Na co se můžete těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na první pohled zajímavá akční adventura viděná pohledem ze třetí osoby, která se do povědomí pečlivých diváků E3 zapsala jako hra, v níž vám po boku bude běhat „roztomilý robotický pejsek“. Hratelnost jako taková je založená na střílení robotů, hmyzích pěšáků a dalších futuristických nepřátel různých barev a to odpovídajícími střelami. V podstatě tak pobíháte po bojišti, na klávesnici přepínáte barvy nábojů a potom se je snažíte „umístit“ do stejně zabarvených nepřátel. Mezi tím potom skáčete a poletujete, aby nepřátelé neudělali to samé…

Dalším prvkem hratelnosti jsou environmentální hádanky, ty by ale neměly být příliš těžké. První ohlasy na hru jsou spíše smíšené, ale já stále doufám, že se z ReCore vyklube zábavná hra. Volba zasazení a tematiky je totiž naprosto perfektní a moje naděje navíc živí skutečnost, že za vývojem stojí japonský veterán Kejdži Inafune, který dělal producenta Resident Evilu a spoustě dalších skvělých her.

BioShock: The Collection

  • Žánr: akční
  • Datum vydání: 13. září 2016

Podzim ve světě videoher: Na co se můžete těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Série BioShock se nesmazatelným písmem zapsala do videoherních análů i do srdce statisíců nadšených hráčů. Jednalo se o nezapomenutelné akční RPG a duchovního nástupce System Shocku, které se proslavilo dekorativním stylem art-deco a v případě prvních her také nadstandardní tísnivou atmosférou. Vylepšenou kolekci všech her si tak zasloužila zcela oprávněně.

BioShock: The Collection bude obsahovat všechny tři BioShock hry, tedy BioShock, BioShock 2 a BioShock Infinite a to včetně veškerého single-playerového obsahu. První dva díly BioShock budou remasterované do 1080p, v původní podobě se k nám dostane pouze BioShock Infinite. Kromě vylepšení grafiky pak dojde také na zajímavé bonusy pro oddané fanoušky a to včetně konceptů zavržených lokací a postav nebo speciálního módu Challenge Rooms, v němž budeme řešit logické hádanky a vedle toho bojovat s nepřáteli mimo příběhovou část hry. Vzhledem k tomu by se kolekce BioShocku mohla hodit nejen hráčům, kteří s touto sérií zatím nepřišli do styku, ale také nostalgicky naladěným fanouškům.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama