pornhub-ma-probem-s-visou-a-mastercard-nove-prechazi-na-kryptomeny
Novinka Pornhub má probém s Visou a Mastercard, nově přechází na kryptoměny

Pornhub má probém s Visou a Mastercard, nově přechází na kryptoměny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2020 11:58 3

Nejpopulárnější pornografický server na světě má pořádný problém. Protože byla na jeho serverech v uplynulých dnech odhalena škodlivá videa, včetně znásilnění dětí, nedobrovolných sexuálních praktik a dalších nelegálních materiálů, stálo ho to přízeň platebních společností MasterCard a Visa. S kartami od těchto firem na Pornhubu už nelze platit.

Reklama

Pro Pornhub to samozřejmě představuje velký problém, a tak se rozhodl jednat. Ze svých serverů smazal téměř 9 milionů z 13,5 milionu videí, tj. dvě třetiny veškerého hostovaného obsahu, které přidali takzvaní neautentizovaní uživatelé. Na webu zůstala pouze videa od profesionálních produkčních společností.

Než se situaci s firmami Mastercard a Visa podaří vyřešit, bude to nějakou dobu trvat a tak server musí podnikat další kroky, aby nepřišel o tok důležitých finančních prostředků. V posledních hodinách Pornhub oznámil, že začal přijímat kryptoměny. Platit na webu lze nově prostřednictvím těchto třinácti typů: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Nm (XEM), Tether (USDT), Tron (TRX), Verge (XVG), Waves (WAVES) a ZCash (ZEC).

Pornhub má probém s Visou a Mastercard, nově přechází na kryptoměny
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama