predobjednavka-xiaomi-mi-a3-ziskejte-zdarma-fitness-naramek-mi-band-4
Novinka Předobjednávka Xiaomi Mi A3: získejte zdarma fitness náramek Mi Band 4

Předobjednávka Xiaomi Mi A3: získejte zdarma fitness náramek Mi Band 4

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 8. 2019 18:30

Do obchodů brzy vstoupí chytrý telefon Xiaomi Mi A3. Oplývá čistým operačním systémem Android a zajímavými specifikacemi, včetně 48Mpx fotoaparátu nebo čtečky otisků prstů v displeji. Prodeje této novinky výrobce podpoří zajímavou akcí. Kdo si smartphone předobjedná, získá k němu jako dárek fitness náramek Mi Band 4 zdarma (běžná cena je 1 290 Kč).

Reklama

Letošní Mi A3 se vydává stejnou cestou, jako předchůdci. Jedná se tak znovu o zajímavý smartphone zařazený do programu Android One se sympatickou cenou. Nové xiaomi pohání procesor Snapdragon 665, operační paměť je celkem 4 GB a datové úložiště má 64 nebo 128 GB a lze jej rozšířit paměťovou kartou.

Čelní strana zařízení je vyhrazena 6,1palcovému OLED displeji s kapkovitým výřezem pro 32Mpx selfie fotoaparát. Rozlišení panelu je 1 560 × 720 px a výrobce do něj integroval i čtečku otisků prstů, která poslouží pro rychlou autentifikaci.

Předobjednávka Xiaomi Mi A3: získejte zdarma fitness náramek Mi Band 4
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní fotoaparát v oválném fotomodulu umístěný na zadní straně tvoří celkem tři členy: je tu 48Mpx snímač s optikou o světelnosti f/1,79, 8Mpx kamerka s širokoúhlým objektivem o úhlu záběru 118° a 2Mpx snímač pro lepší práci s hloubkou ostrosti. Potěší také baterie s kapacitou 4 030 mAh, sluchátkový jack nebo moderní USB-C konektor.

Xiaomi Mi A3 lze předobjednat v tmavě šedé, modré a bílé barvě. Verze 4 + 64 GB má doporučenou cenu 6 490 Kč, varianta 4 + 128 GB přijde na 7 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama