Přehled nejhezčích počítačových her současnosti
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Přehled nejhezčích počítačových her současnosti

Přehled nejhezčích počítačových her současnosti | Kapitola 2

Tomáš Šulc

Tomáš Šulc

19. 7. 2013 03:00 45

Seznam kapitol

1. Vývoj herní grafiky v budoucnosti 2. Anno 2070 3. Bioshock: Infinite 4. Borderlands 2 5. Crysis 3 6. Grid 2 7. Hitman: Absolution
8. Max Payne 3 9. Metro: Last Light 10. SimCity 11. Sleeping Dogs 12. Nejkrásnější hra s grafickými mody — GTA IV 13. Nejkrásnější freeware hra — Black Mesa

Ačkoliv se dnes grafika počítačových her posunuje kupředu relativně pomalu, objevují se stále hezčí a hezčí hry. Protože v letním období nové hry téměř nevycházejí, připravili jsme pro vás přehled těch stávajících, které v redakci považujeme za nejkrásnější. Desítku plnohodnotných AAA her doplňuje jedna freewarová hra a hra s grafickými mody.

Reklama
Přehled nejhezčích počítačových her současnosti
i Zdroj: PCTuning.cz


Odkaz na rozbor hry

Anno 2070 je sice více než rok a půl starou, i na dnešní dobu však stále velmi pěknou hrou. Hlavní předností grafiky této budovatelské strategie je obrovská detailnost. Na jednu stranu můžete hru sledovat z velké výšky, na druhou stranu ji však můžete přiblížit tak, že uvidíte práci jednotlivých postav.

Přehled nejhezčích počítačových her současnosti
i Zdroj: PCTuning.cz

Hardwarové nároky hry jsou i při nejvyšším nastavení detailů poměrně rozumné. Pro plynulé hraní ve Full HD rozlišení při zapnutém vyhlazování hran postačí moderní karty střední třídy (nVidia GeForce GTX 660/AMD Radeon HD 7850) či starší highendové modely. Velmi nízké jsou naopak nároky na výkon procesoru, starší dvoujádro řady Intel Core 2 Duo nebo AMD Phenom II X2 bohatě postačí.

Galerie screenshotů

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama