Přenosných 24 palců, Asus má nový monitor do kanceláře
i Zdroj: Asus
Novinka Přenosných 24 palců, Asus má nový monitor do kanceláře

Přenosných 24 palců, Asus má nový monitor do kanceláře

David Jiránek

David Jiránek

13. 3. 2023 14:10

Asus představil další přenosný monitor, tentokrát určený zejména do kanceláře. Nabídne celkem standardní úhlopříčku 24 palců a lze ho rychle nasadit i na klasické rameno.

Reklama

Novinka s názvem ZenScreen MB249C se chlubí rozlišením Full HD a úhlopříčkou 23,8 palce. Panel s technologií IPS je zabudován do těla o rozměrech 539 × 346 × 23,6 milimetrů. Samotný monitor váží 2,85 kilogramu a blíží se tak spíše herním notebookům. Nejde tedy o model, který budete nosit v tašce každý den. Asus si slibuje využití spíše ve firmě a při přenášení mezi místnostmi. I proto můžete tento model nasadit a rychle sundat z klasického ramene.

V těle monitoru nalezneme dvojici 1W reproduktorů, HDMI a USB-C s 60W power delivery. Nechybí ani 3,5mm jack na sluchátka. Zadní strana ukrývá integrovaný stoj umožňující polohování v úhlu 12° až 60°.

V balení je kromě samotného monitoru a zmíněný stojan s upevněním ke stolu. Dále napájení a HDM kabel. Cena monitoru ani datum uvedení do prodeje pro tuto chvíli neznáme. K dispozici zatím jsou menší modely z rodiny ZenScreen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama