pri-nakupu-noveho-televizoru-samsung-ziskate-darek-zdarma
Novinka Při nákupu nového televizoru Samsung získáte dárek zdarma

Při nákupu nového televizoru Samsung získáte dárek zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 7. 2018 17:30 2

Samsung klade u svých televizorů dlouhodobě velký důraz na lokální aplikace, které nejvíce zajímají české zákazníky. Nejnověji přibyla IPTV aplikace Skylink TV – internetová televize, ke které není potřebný set-top box ani parabola k tomu, aby zákazník přijímal satelitní kanály. Nabídka IPTV aplikací je navíc nejširší na trhu. V Samsung Smart TV je k dispozici 6 IPTV aplikací – Skylink TV, Kuki, Lepší.TV, Sledovani.TV, Moderni.TV, 4NET.TV a na dalších výrobce pracuje.

Reklama

Proto si Samsung pro všechny zájemce o letošní modely televizorů QLED, Premium UHD a UHD připravil speciální dárek v podobě unikátních obsahových balíčků zdarma. Čím vyšší sérii si zákazník pořídí, tím více obsahu zdarma ke svému novému televizoru dostane.

Jestliže si zákazníci vyberou UHD televizory NU71xx až NU73xx, dostanou internetovou televizi Kuki TV na 2 měsíce zdarma. Pokud se rozhodnou pro Premium UHD TV (NU74xx – NU8xxx), dostanou zdarma předplatné Kuki TV na 2 měsíce a na 3 měsíce předplatné videoportálu VOYO.cz. Při nákupu QLED TV 2018 dostanou předplatné na 2 měsíce Kuki TV, na 3 měsíce VOYO.cz a na 6 měsíců HBO GO zdarma.

Při nákupu nového televizoru Samsung získáte dárek zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Kuki TV je internetová televize, která nabízí na 2 měsíce možnost sledovat 70 kanálů všech žánrů, divákům umožňuje 2 dny zpětného shlédnutí a díky službě Navíc seriály lze přehrávat vybrané seriály až půl roku po jejich odvysílání.

VOYO.cz je největší videotéka svého druhu v České republice, která divákům nabízí české i zahraniční filmy a seriály, exkluzivní sportovní přenosy a možnost shlédnout v předpremiéře některé seriály televize Nova.

HBO GO je videotéka s produkcí HBO, ale i Warner Brothers. HBO GO nabízí všechny série těch nejlepších seriálů jako je Hra o trůny, Westworld nebo Bratrstvo neohrožených. Užít si můžete více než 4000 dílů seriálů společně se skvělou nabídkou filmů s českým dabingem nebo v původním znění s českými titulky a nejlepší nabídku titulů pro děti.

Akce trvá do 31. prosince 2018. Další informace o samotné akci a o postupu při aktivaci jednotlivých bonusových služeb jsou k dispozici na https://www.samsung.com/cz/smarttv-offer/.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama