Připojte se ke své domácí síti kdekoliv s Meshnetem od NordVPN
i Zdroj: NordVPN
Novinka Připojte se ke své domácí síti kdekoliv s Meshnetem od NordVPN

Připojte se ke své domácí síti kdekoliv s Meshnetem od NordVPN

Komerční sdělení
22. 8. 2022 19:00 1

Přenášejte soubory z vašeho počítače, nasměrujte kompletní připojení nebo obejděte regionálně uzamknutý obsah. Meshnet od NordVPN představuje tunneling v mnohem praktičtější formě.

Reklama

Soukromé připojení z jednoho počítače ke druhému, tedy tunneling, už není jenom doménou firem a institucí. Navázat přímé propojení s domácím počítačem můžete provést kliknutím tlačítka díky Meshnetu od NordVPN.

Funkce Meshnet umožňuje vytvářet šifrované spojení pomocí soukromých tunelů. Jde vlastně o takovou soukromou VPN. Místo serveru se ovšem připojujete k počítači. Meshnet pohání WireGuard, který poskytuje uživatelům maximální zabezpečení a je implementován v NordLynx protokolu.

Pomocí Meshnet připojení z jednoho počítače do druhého získáte možnost například lehce přesouvat soubory obdobně jako na lokální síti. Zároveň se takto můžete připojit na internet, jako byste byli doma. Z toho plyne hned několik praktických využití. Jednak bezpečnost, kdy některé služby vyžadují připojení z konkrétní dané IP. Pokud se nenacházíte doma, ale chcete se na takovou službu připojit, Meshnet vás zachrání.

Dále zde máme regionálně uzamčený obsah. Podobně jako připojení na VPN server, i pomocí Meshnetu lze obcházet toto omezení a na oko se z domova připojit kamkoliv je třeba. Zajímavým využitím je pak hraní, kdy Meshnet prakticky vytvoří lokální síť napříč internetem.

Po síti Meshnetu tak lze hrát prakticky jakoukoliv hru, která nabízí hraní na lokální síti. Od Minecraftu až po Call of Duty.

Připojte se ke své domácí síti kdekoliv s Meshnetem od NordVPN
i Zdroj: NordVPN

Oproti klasickému tunnelingu je Meshnet uživatelsky daleko přívětivější. Skrze aplikaci lze totiž nastavit připojení během pár sekund. Navíc do sítě můžete přidat 10 svých zařízení a dalších 50 jiných pomocí pozvánky. Meshnet je zároveň dostupný na Macu, iOS? Windows, Androidu a Linuxu. Na dálku se tak můžete připojit do domácí sítě i s mobilem nebo Macbookem.

Meshnet je dostupný pro uživatele NordVPN bez jakéhokoliv příplatku. NordVPN lze pořídit za cenu od 3,29$ za měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama