pristi-tyden-bude-predstaveno-realme-7i-lakat-bude-na-nizkou-cenu
Novinka Příští týden bude představeno Realme 7i. Lákat bude na nízkou cenu

Příští týden bude představeno Realme 7i. Lákat bude na nízkou cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 12. 2020 13:10

Společnost Realme během podzimu uvedla na český trh Realme 7, Realme 7 Pro a Realme 7 5G. Všechny tři smartphony si od uživatelů vysloužily velkou chválu za svůj výkon, kvalitu fotoaparátů a přívětivé ceny. Nyní výrobce pokračuje v této úspěšné řadě a 10. prosince představí v České republice nové Realme 7i.

Reklama

Dle dostupných informací bude smartphone lákat na 6,5palcový HD+ displej s obnovovací frekvencí 90 Hz, 48Mpx hlavní fotoaparát nebo na obří baterii o kapacitě 6 000 mAh. Výrobce tvrdí, že jedno nabití umožní třeba 43 hodin dlouhý telefonát, poslech 1 200 hudebních skladeb nebo zhlédnutí 18 filmů.

Příští týden bude představeno Realme 7i. Lákat bude na nízkou cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

Potěší i rychlejší nabíjení baterie výkonem 18 W: na 29 % se tak dostanete již za půl hodiny. Pohonnou jednotkou připravovaného telefonu bude procesor MediaTek Helio G85, o němž víme, že v testu AnTuTu dosahuje zhruba 200 tisíc bodů.

Realme 7i ve verzi pro český trh bude uvedeno ve čtvrtek 10. prosince v 16:00 hodin. A co cena? Nic zatím není oficiální, ale podle nás se vejde pod 5 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama