Pro koho jsou Gamerz Devicez?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Pro koho jsou Gamerz Devicez?

Pro koho jsou Gamerz Devicez?

Michal Rybka

Michal Rybka

10. 4. 2015 12:00 50

Seznam kapitol

1. Pro koho jsou Gamerz Devicez? 2. Proč ničit drahou myš 3. Málo místa na stole 4. Herní neznamená kvalitní
5. Přiměřeně, přiměřeně... 6. Zabijte to softwarem 7. Sběratelé dat

Nebudeme si nic nalhávat – miluju vychytané herní periferie. Všechny ty superturbózní myši s měnitelným podvozkem, barevná klávesnice s laditelným zdvihem a kompletní reprogramovatelností a speciální vychytané periferie navržené pro jednu jedinou hru. Ale ruku na srdce – kdo je doopravdy kupuje? A opravdu vždy splní to, co slibují?

Reklama

Pro koho jsou Gamerz Devicez?

Nejnabouchanější herní klávesnicí dneška je asi Mad Catz Strike 7, která představuje něco jako Lego pro hráče: Postavíte si takovou klávesnici, jak chcete, a bude umět, co chcete. V extrémní formě je to monstrum, které vám zabere pěkný kus stolu a tyčí se nad desku se svým dotykovým barevným indikačním displejem, přičemž to vyjde na ty samé peníze, jako levnější kancelářské PC. Je to klávesnice luxusní, ale poněkud pompézní a nabubřelá.

Anebo úžasný bezdrátový Razer Ouroboros se zdvojenou optickou technologií! Pokud odhlédnu od jejich cloudově synaptických driverů, ze kterých se mi lehce zvedá kufr, je to docela mastný špás. Přijde na tři litry a přitom je to vlastně bezdrátová myška, na které většinu času doubleklikáte na ikony. Vždyť je hanba používat takový technologických skvost na normální práci!

Ve skutečnosti ale buď takovou myš používáte na běžnou práci (protože se něčím živit musíte), anebo patříte k nezaměstnané elitě, která sice čas a chuť hrát má, ale zase na podobnou vychytanost nemá peníze. Při běžné práci se přitom trápíte běžnými myšími problémy, jako jsou oježděné teflony anebo promačkaná tlačítka.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama