prodalo-se-vice-nez-70-milionu-playstationu-4
Novinka Prodalo se více než 70 milionů PlayStationu 4

Prodalo se více než 70 milionů PlayStationu 4

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 12. 2017 20:00

Společnost Sony překonala další milník v prodejích konzole PlayStation 4, která k začátku prosince pokořila pomyslnou hranici 70 milionů kusů. Nejde navíc o prodeje obchodům, tedy pouhé dodání herního systému někam na sklad, ale o prodané kusy koncovým zákazníkům, což celý úspěch ještě více podtrhuje.

Reklama

Vysoký počet prodaných konzolí PS4 měl logicky příznivý dopad i na prodej her, podle Sony se dosud prodalo na 617 milionů kopií herních titulů (do tohoto čísla je přitom započítána krabicová i digitální distribuce).

Portfolio titulů pro PS4 se v nejbližší době bude nadále rozrůstat o velmi očekávané hry jako God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man, Shadow of Colossus, Dreams, Days Gone (SIE WWS), Far Cry 5 (Ubisoft) a Monster Hunter: World (Capcom).

Krom toho se firma také pochlubila, že headset pro virtuální realitu PlayStation VR si zakoupily už 2 miliony lidí. Mimochodem, pro tento systém nyní existuje 150 titulů, kterých se celkově prodalo už 12,2 milionu kopií.

Momentálně je pro PSVR ve vývoji více než 130 očekávaných her a video obsahu, který bude uveden do konce roku příštího roku včetně titulů jako The Inpatient a Bravo Team (SIE WWS).

Prodalo se více než 70 milionů PlayStationu 4
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama