Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši

Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši | Kapitola 2

Filip Eckstein

Filip Eckstein

12. 1. 2011 00:00 46

Seznam kapitol

1. Slevy přicházejí aneb roztrhejme e-shopy! 2. Klávesnice do 2000 Kč s DPH 3. Klávesnice nad 2000 Kč s DPH 4. Myši do 2000 Kč s DPH 5. Myši nad 2000 Kč s DPH

Vzali jsme ten nejlepší herní hardware, který jsme otestovali v průběhu minulého roku, a sestavili přehled s hodnocením jednotlivých modelů. Můžete si vybrat z různých cenových kategorií a zaměřili jsme se i na odlišné modely využití. Využijte tedy nejrůznějších lednových slev!

Reklama

Roccat Arvo

Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši
i Zdroj: PCTuning.cz

Roccat Arvo je zkrátka klávesnice k pohledání. Ač je práce s ní někdy docela namáhavá a na přepínání módů numerické klávesnice také není zrovna jednoduché si zvyknout, hraní je s ní skvělé. To přisuzuji zejména malým rozměrům, které vám skutečně umožňují přidat na vaši pracovní desku trošku té fantazie a volného pohybu. S Arvem se navíc nemusíte ani nijak výrazně omezovat s volbou vhodné podložky pod myš, jelikož ušetřeného místa vám na stole zbude skutečně hodně (výhoda pro majitele rozsáhlých plastových herních podložek, s jejichž umístěním je vždy ohromný problém).

Komu je určena?

Arvo má zkrátka svá pro i proti. Rozhodně bych ji ale doporučoval skutečně vášnivým hráčům, kteří preferují raději volnost, než pohodlí. Avšak i těch několik málo mušek lze vzhledem k ostatním kvalitám a výhodám lehce přehlédnout. Mě rozhodně nová Roccat Arvo i přes své rozměry velmi mile překvapila.

Celou recenzi si můžete přecíst >> zde

Graf ceny produktu Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard poskytuje server Heureka.cz

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5000

Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši
i Zdroj: PCTuning.cz

Tento kancelářský set chválím, a to i když z něho mám v některých ohledech docela smíšené pocity. Některé drobné chybičky by mi určitě radost z nového luxusního arzenálu trochu pokazily - nepřítomnost LED indikátorů, těžší přechod na ergotvar, dvojice bočních tlačítek rozdělená na obě strany. Na druhou stranu by mě ale nadmíru potěšily "vychytané" robustní odnímatelné nožky, celková ergonomie po přizpůsobení se nezvyklému tvaru, kvalita a luxusní design. To vše korunované relativně přijatelnou cenou.

Komu je určena?

Pokud hledáte pohodlný a hlavně kvalitní set, pak je pro vás nový Microsoft Comfort Desktop 5000 určitě dobrou volbou. Hodí se do kanceláře nebo k domácímu počítači na práci. 

Celou recenzi si můžete přecíst >> zde

Graf ceny produktu Microsoft Wireless Comfort Desktop 5000 poskytuje server Heureka.cz

Microsoft Sidewinder X4

Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši
i Zdroj: PCTuning.cz

Abych pravdu řekl, model X4 mě velmi mile překvapil. Rozmístění všech ovládacích prvků je dokonale intuitivní a ergonomicky přínosné. O kvalitě zpracování nelze pochybovat, každého jistě potěší regulovatelné podsvícení a výsledná cena se zdá být relativně přiměřená. Našel bych zde ale také drobné chybky. Mezi ně patří již několikrát zmiňovaná područka, která by si jistě zasloužila více prostoru, případně pak riskantně umístěná makro tlačítka. Záměrně používám slovo "riskantně", sám jsem totiž s nechtěným uklikáváním problémy neměl, ale někteří uživatelé na bocích klávesnice přeci jen čekají standardní klávesy.

Komu je určena?

Je to jedna z nejlepších herních klávesnic určená pravděpodobně pro příležitostné hráče, kteří nepotřebují žádný ohromný herní panel. Vhodná je také pro uživatele hledající kvalitní podsvícenou klaviaturu se standardním rozložením. Doporučuji.

Celou recenzi si můžete přecíst >> zde

Graf ceny produktu Microsoft Sidewinder X4 Keyboard poskytuje server Heureka.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama