Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši

Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši | Kapitola 3

Filip Eckstein

Filip Eckstein

12. 1. 2011 00:00 46

Seznam kapitol

1. Slevy přicházejí aneb roztrhejme e-shopy! 2. Klávesnice do 2000 Kč s DPH 3. Klávesnice nad 2000 Kč s DPH 4. Myši do 2000 Kč s DPH 5. Myši nad 2000 Kč s DPH

Vzali jsme ten nejlepší herní hardware, který jsme otestovali v průběhu minulého roku, a sestavili přehled s hodnocením jednotlivých modelů. Můžete si vybrat z různých cenových kategorií a zaměřili jsme se i na odlišné modely využití. Využijte tedy nejrůznějších lednových slev!

Reklama

Logitech G110

Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši
i Zdroj: PCTuning.cz

Ač je Logitech znám svoji tradicí a osobitým designem, model G110 toho moc nového nepřinesl. Určitě to není klávesnice, na níž by se vyplatilo upgradovat vlastníkům jiného "géčka". Ani tak ale Logitech G110 není úplně levnou volbou. Lze ji pořídit v průměru za 2000 Kč, přičemž do této cenové kategorie se řadí už skutečně ty nejlepší kousky herního průmyslu. Pokud bych ji měl srovnat s výše zmiňovaným Microsoft Sidewinderem X4, který lze nyní pořídit za zhruba 1200Kč, měli bychom zde cítit podstatný skok v kvalitě, provedení a luxusu. Já osobně ale zase až tak markantní skok nevidím. V tomto nerovném souboji v poměru cena/výkon jednoznačně vede zástupce výše zmiňovaného Microsoftu.

Komu je určena?

Tento model je zaměřen spíše pro uživatele, kteří koupi profesionální herní klávesnice teprve zvažují a zároveň se jim nechce dále připlácet za vyšší a také o poznání luxusnější modely.

Celou recenzi si můžete přecíst >> zde

Graf ceny produktu Logitech Gaming Keyboard G110 poskytuje server Heureka.cz

Logitech G510

Průvodce výběrem nejlepší herní klávesnice a myši
i Zdroj: PCTuning.cz

V prvních chvílích jsem byl poněkud znepokojený, že budu testovat klávesnici, která se už na první pohled příliš neliší od předchozího modelu. Během testu jsem však došel k závěru zcela opačnému. G510 se tváří jako jakási hodně vylepšená G110. Ta však byla v době svého uvedení docela předražená a svým způsobem i obyčejná. Nová G510 se nyní prodává "jen" o 300Kč dráž, než tehdy v době uvedení G110. To už je docela slušná cena a určitě má šanci konkurovat jiným výrobcům. Přeci jen se jedná o celkem luxusní kousek za velmi pěkný peníz, a to je při takové investici důležité.

Komu je určena?

Logitech G510 drží svůj nástupnický post právem a až na pár drobných nedostatků a možná až přílišného množství makro tlačítek (které se ukázaly být v praxi mezi mnoha hráči spíše nevyužité) se jedná o povedený model vhodný nejen pro příležitostné hráče, jenž si rádi dopřávají trochu toho luxusu, ale také pro profesionální sféru gamerů.

Celou recenzi si můžete přecíst >> zde

Graf ceny produktu Logitech Gaming Keyboard G510 poskytuje server Heureka.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama