prvni-gameplay-video-z-akcniho-rpg-cyberpunk-2077-je-na-svete-a-vypada-vazne-skvele
Novinka První gameplay video z akčního RPG Cyberpunk 2077 je na světě a vypadá vážně skvěle

První gameplay video z akčního RPG Cyberpunk 2077 je na světě a vypadá vážně skvěle

Martina Lipertová

Martina Lipertová

28. 8. 2018 10:45 10

Společnost CD Projekt nás prakticky celou výstavu Gamescom nechala vydusit, když tvrdila, že akční RPG Cyberpunk 2077 ještě není ve stádiu, aby se mohlo ukazovat. Před pár hodinami nás ovšem přestala trápit a pustila do světa přibližně 48 minut dlouhé video přímo z hraní hry.

Reklama
První gameplay video z akčního RPG Cyberpunk 2077 je na světě a vypadá vážně skvěle
i Zdroj: PCTuning.cz

Video nás provádí poměrně detailní tvorbou postavy, ať už co se týče vzhledu, tak i zkušenostních bodů. A dále už se dostáváme přímo do hry, kde převládají špinavé potemnělé chodby a polorozbořené budovy. To ale není ani zdaleka všechno. Narazíte také na různé bizarní obrázky, nahé dívky, lidi upravené implantáty a zkrátka na vše, co byste od cyberpunkového města čekali. 

Své místo ve videu má také souboj s tužším nepřítelem a úseky, kde jezdíte s autem. Toto auto se však nemůže vznášet, o čemž nás ovšem CD Projekt Red informoval už dříve.

Poslední zajímavou informací je, že Cyberpunk 2077 je v současné chvíli již ve stádiu, kdy se dá projít od začátku do konce, i když prý stále chybí některé featury a detaily, které do hry začnou přibývat právě teď. Datum vydání hry zatím není známo, dokonce s jistotou nemůžeme říci ani rok. Snad alespoň v tomto případně nás CD Projekt nebude trápit.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama