qnap-ts-h973ax-je-novy-nas-s-ryzenem-a-10gbe
Novinka QNAP TS-h973AX je nový NAS s Ryzenem a 10GbE

QNAP TS-h973AX je nový NAS s Ryzenem a 10GbE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 12. 2020 12:47

TS-h973AX nabízí pět diskových pozic na 3,5" SATA disky, dva sloty na 2,5" disky U.2 NVMe SSD (s podporou U.2 NVMe i SATA SSD) a dva sloty na 2,5" SSD. Celkovou kapacitu úložiště lze také rozšířit použitím několika rozšiřujících jednotek QNAP.

Reklama

NAS má ve výbavě také jeden port 10GBASE-T Multi-Gig a dva porty 2,5GbE RJ45, a podporuje slučování portů a převzetí služeb, čímž posiluje rozsáhlé zálohovací/obnovovací úlohy a přenos médií.

Zařízení je postaveno na systému QuTS hero na bázi ZFS, podporuje integritu dat, samoregenerování a několik konfigurací RAID s Triple Parity a Triple Mirror pro zvýšení ochrany dat, a také podporuje prakticky neomezené snímky a vytváření verzí pro vylepšenou ochranu dat. Pokročilý blokový SnapSync v reálném čase pak zajišťuje, že primární i sekundární NAS vždy zachovávají stejná data.

 QNAP TS-h973AX je nový NAS s Ryzenem a 10GbE
i Zdroj: PCTuning.cz

QuTS hero zahrnuje také App Center, kde naleznete různé aplikace na vyžádání k dalšímu rozšíření aplikačního potenciálu NAS, jako je hostování virtuálních počítačů a kontejnerů, zjednodušení lokálních, vzdálených nebo cloudových záloh, implementace řešení pro zálohování Google Workspace a Microsoft 365, centralizace záloh virtuálních počítačů VMware a Hyper-V a zřízení bran cloudového úložiště k zavádění hybridních cloudových aplikací, zjednodušení synchronizace napříč zařízeními/týmy a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama