Realme Narzo 30A láká na výdrž a nízkou cenu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Realme Narzo 30A láká na výdrž a nízkou cenu

Realme Narzo 30A láká na výdrž a nízkou cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 7. 2021 14:47

Realme uvádí na český trh chytrý telefon pro vskutku nenáročné uživatele. Narzo 30A je prvním modelem z řady Narzo 30, která cílí zejména na mladé lidi .

Reklama

Nový Narzo 30A je levný mobil, který koupíte za doporučených 2 899 korun. A právě od ceny se odvíjí jeho specifikace. Ve výbavě má 6,5palcový HD+ displej s nepříliš jemným rozlišením 1 600 × 720 pixelů. Výkon zajišťuje čipová sada MediaTek Helio G85 společně s 3 GB operační paměti a dále tu je jen 32GB úložiště (nechybí naštěstí podpora microSD karet).

Zaměření na nenáročné uživatele potvrzuje také jen duální fotoaparát s rozlišením 13 Mpx (hlavní) a 2 Mpx (monochormatický). Kde naopak Realme nešetřilo, tak v oblasti kapacity baterie, která má hodnotu 6 000 mAh. 

 Narzo 30A
i Zdroj: PCTuning.cz
Narzo 30A

Výrobce uvádí výdrž až 46 dní v pohotovostním režimu, podporu funkce ODT Reverse Charging a speciální režim, který uspí všechny aplikace kromě šesti oblíbených, čímž by se měla zvášit výdrž baterie. Operačním systémem je starý Android 10 s prostředím Realme UI a červnovými bezpečnostními záplatami. O aktualizaci na novější Android 11 nemáme žádné informace, takže pro firmu přechod na novější verzi nejspíš není prioritou.

Realme Narzo 30A se prodává ve variantě 3+32 GB a provedení Laser Blue a Laser Black.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama