Realme proniklo ve druhém čtvrtletí do TOP 5 v Evropě
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Realme proniklo ve druhém čtvrtletí do TOP 5 v Evropě

Realme proniklo ve druhém čtvrtletí do TOP 5 v Evropě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2021 15:19

Značka Realme se ve druhém čtvrtletí letošního roku dokázala dostat mezi pět nejlepších výrobců chytrých telefonů na 18 světových trzích. Ukazují to aktuální data počtu dodaných přístrojů do prodejní sítě, které zveřejnila firma Canalys. Společnost, která se zabývá analýzou technologických trhů, zároveň potvrdila, že v Česku je Realme v tomto ohledu čtvrté.

Reklama

Tak rozsáhlé zastoupení mezi nejlepší pětkou je pro Realme rekordní. Společnost už jednoho významného milníku v nedávné době dosáhla. Dokázala za tři roky od svého vzniku prodat na celém světě 100 milionů přístrojů. To se žádnému jinému výrobci smartphonů takto rychle nepovedlo.  

Podle zprávy Canalysu mapující dodávky chytrých telefonů do prodejní sítě po celém světě se druhé čtvrtletí 2021 stalo pro Realme průlomovým obdobím v Evropě. Proniklo do největší pětky a zaznamenalo růst 1282 %, nejvyšší ze všech producentů smartphonů. 

Realme se pyšní druhým místem ve Slovinsku, třetím v Polsku, čtvrtým v České republice a pátým poprvé také v Itálii. V regionu střední a východní Evropy proniklo Realme v počtu dodaných přístrojů do TOP 4 s růstem ve výši 2040 %.

Realme
i Zdroj: PCTuning.cz
Realme

„V srpnu slavíme třetí narozeniny Realme, a tak nás tak silný růst na všech trzích, kde působíme, těší o to víc,“ řekl zakladatel a CEO Realme Sky Li. „Budeme se dál snažit měnit zavedené pořádky a nabízet našim uživatelům výkonné, stylové a cenově výhodné přístroje.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama