Recenze Samsung Galaxy S23 Ultra: Ještě o kus lepší než vloni
i Zdroj: Jakub Fišer
Mobilní zařízení Recenze Recenze Samsung Galaxy S23 Ultra: Ještě o kus lepší než vloni

Recenze Samsung Galaxy S23 Ultra: Ještě o kus lepší než vloni | Kapitola 5

Jakub Fišer

Jakub Fišer

28. 3. 2023 08:00 5

Seznam kapitol

1. Úvod, obsah balení, design a zpracování 2. Displej, výkon, výbava a S Pen 3. Výdrž, nabíjení a systém Android 4. Fotoaparát a video 5. Hodnocení a závěr

Rok se s rokem sešel a Samsung opět poslal na trh ty nejpovolanější z povolaných. Řada Galaxy S se letos rozrostla o generaci S23, která opět čítá tři telefony. Tím nejvýše postaveným je Galaxy S23 Ultra, který by měl s cenou 35 tisíc korun nabídnout to nejlepší, co by si androidový fanoušek mohl přát. Je to tak ale doopravdy?

Reklama

Hodnocení a závěr

Samsung přivedl na trh to nejlepší, co aktuálně v segmentu konvenčních (ergo ne skládacích) smartphonů umí. Galaxy S23 Ultra je špičkový vlajkový telefon, jeden z těch úplně nejlepších – ať už se bavíme o fotoaparátu, displeji, výkonu či dílenském zpracování.

Navrch dostane zákazník úctyhodnou 5letou softwarovou podporu a stylus S Pen, který jinde k mání prostě není. Nabízí se ale otázka, jestli se nevyplatí spíše loňská generace S22 Ultra, kterou aktuálně pořídíte od 22 tisíc korun.

Recenze Samsung Galaxy S23 Ultra: Ještě o kus lepší než vloni
i Zdroj: Jakub Fišer

Inu, pokud jste ochotni oželet 200Mpx fotoaparát, čipset Snapdragon 8 Gen 2 a vylepšené 8K video, klidně sáhněte po telefonu z roku 2022. Pořád je to nadupaný kousek a ušetřit 13 tisíc korun se v dnešní době hodí. Pakliže ale chcete to úplně nejlepší, nemáte jinou možnost než sáhnout po S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Verdikt

Samsung Galaxy S23 Ultra snoubí perfektní dílenské zpracování, vysoký výkon, parádní displej a super fotoaparát s chytrým stylusem S Pen, který poslouží těm opravdu náročným uživatelům. Nový král androidových telefonů právě dorazil!

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Výborný 200Mpx fotoaparát a video
Robustní dílenské zpracování
Nejlepší displej na trhu
Univerzální stylus S Pen
Vysoký výkon, skvělá výbava a DeX
Příkladná softwarová podpora
Až moc velký a těžký
Velmi chudé prodejní balení
Nabíjení pouze 45 W
Poněkud vyšší cenovka
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama