red-bull-ultimatni-hrac-velke-finale-se-blizi
Novinka Red Bull Ultimátní Hráč - Velké finále se blíží!

Red Bull Ultimátní Hráč - Velké finále se blíží!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 10. 2016 16:15

Kvalifikační boje jsou u konce. Osmička nejvšestrannějších hráčů se o víkendu 15. a 16. října v pražských Kbelích střetne při závěrečném velkém finále gamerského projektu Red Bull Ultimátní Hráč. Kromě finále turnaje budete moct celý víkend sledovat v akci i ambasadory jednotlivých her a profesionální hráče z týmu eSuba.

Reklama

Doposud měli možnost soupeřit mezi sebou pouze v online světě. Teď se osm hráčů, kteří prokázali nejuniverzálnější schopnosti, utká tváří v tvář. Mezi postupující osmičkou nechybí ani loňský vítěz Jiří „Škuty“ Škuthan a jeho loňský finálový soupeř Jiří „oKKo“ Trojan. Právě tito dva hráči ukázali, že jejich loňské výkony rozhodně nebyly náhodné, když se s pouhým patnáctibodovým rozestupem seřadili na čele celé kvalifikace.

Soutěžit se bude stejně jako v kvalifikačních kolech v závodní hře TrackMania, online sběratelské hře Hearthstone, MOBA League of Legends, střílečce Counter Strike: Global Offensive a letecké hře na mobilu Red Bull Air Race 2.

Vítěz, tedy Ultimátní hráč, který nejlépe zvládne všech pět disciplín, vyhraje 30 000 Kč a notebook od Alienwaru. Posledních osm finalistů získá hráčské vybavení a další zajímavé ceny. Prvních 300 hráčů, kteří odehráli všech pět her, dostane dárek a vstup na akci zdarma. Přijít bezplatně fandit mohou i všichni ti, kteří odehráli tři a více her.

Kromě finálového střetnutí o titul Red Bull Utlimátní Hráč budou mít fanoušci na akci možnost vyzvat na souboj někoho z ambasadorů projektu a otestovat jejich dovednosti ve vybraných hrách. Součástí víkendu budou i finálové zápasy PLAYzone ligy a diváci určitě nepřijdou ani o unikátní atmosféru gamerské akce.

Red Bull Ultimátní Hráč - Velké finále se blíží!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: RedBull

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama